TRAMUNTANA REPUBLIK


Seguim descobrint projectes fets a casa, aquesta vegada una col·lecció de roba inspirada en la tramuntana i el cap de Creus.

Tramuntana Republik neix a Cadaqués de la mà de Hiro Mazzei i des dels seus inicis tenien molt clar que volien transmetre la seva passió i la seva manera de viure en aquest racó de l’Empordà tocats per la tramuntana que el fa encara més especial i màgic i van decidir fer-ho a través d’aquesta marca.

Tramuntana Republik recull tota l’energia positiva de la geografia a través de les peces i els colors que utilitzen. És una marca aventurera i apassionada que transmet a través de les seves peces i colors el magnetisme de la Costa Brava que la fan diferent i autèntica.

En la seva col·lecció aposten per articles atemporals i fabricats de manera artesanal promovent el comerç local i el desenvolupament de la nostra comunitat així com preservar el medi ambient. També promouen la solidaritat i el compromís social, destinant una part dels beneficis anuals a projectes que ho necessiten.


Us convidem a entrar a la seva web per descobrir la seva essència.I atenció perquè ens han regalat un val de 100 € per la seva botiga on-line.

Dels quals farem un sorteig d’una targeta regal de 60 € entre els nostres subscriptors. Vols saber com aconseguir-la?

  1. Ser subscriptors de menutsgirona i deixar un comentari en aquesta entrada dient:
  2. Quin és el vostre racó preferit de Cadaqués i el seu entorn per anar-hi en família?

I si voleu tenir doble participació, estigueu atents a l’Instagram de menutsGIRONA perquè allà sortejarem l’altra targeta regal de 40 €.

  1. Seguiu a @menutsGIRONA i @tramuntanarepublik a Instagram.
  2. Comenteu la publicació que trobareu a l’Instagram de menutsGIRONA i anomeneu a 2 famílies d’esperit #TramuntanaRepublik.
  3. Teniu temps de participar fins dimarts 8 de juny a les 24 h.

El dimecres 9 de juny donarem els noms dels guanyador@s a través del butlletí de l’agenda setmanal.

Molta sort i molta tramuntana!

29 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *