Tripula

QUÈ? Teatre familiar
QUI? Farrés Brothers
ON? Teatre Municipal (Girona)
QUAN? Diumenge12 de març de 2017 | 12 i 17:30 h
PER A QUI? Per a menuts tripulants +3
PREU 6 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I ENTRADES girona.cat/teatremunicipal/

PREMI FETEN 2016 AL MILLOR ESPECTACLE D’ESPAI NO CONVENCIONAL – PREMI FIRA DE TITELLES DE LLEIDA 2015 A LA MILLOR ESCENOGRAFIA + MENCIÓ ESPECIAL

Un viatge estàtic dins un globus aerostàtic. Un espectacle per navegar fora del món, deixant-te endur per l’aire i la imaginació.

Dos científics il·luminats han descobert una nova manera de viatjar i avui ho exposen a un grup de passatgers. Després de molt treball i esforç, es veuen amb cor de mostrar-nos la seva gran evolució en els mitjans de transport: el Globus Estàtic. El Globus Estàtic viatja per l’espai, fregant els límits de la realitat, permetent anar a llocs que fins ara ningú sospitava que existissin. El viatge promet ser plàcid i poètic, tot i que pot sorgir més d’un contratemps que obligarà els passatgers a incorporar-se a la tripulació.

I atenció… Tenim SORTEIG EXPRESS …

A menutsGIRONA sortegem 1 entrada doble entre tots els nostres subscriptors per anar a veure Tripula, de la mà dels amics del Teatre Municipal, a la sessió de les 17.30 h. Voleu saber com aconseguir-les? Tan sols heu de contestar una pregunta deixant un comentari en aquest mateix post… >>>Quin vehicle tripulen per casa els vostres menuts?

*Teniu temps de participar en el sorteig fins el dimarts 7 de març a les 24 h.

42 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *