Tututs!

QUÈ? Concert Familiar
QUI? Cobla Bisbal Jove
ON? Casal del Monestir (Amer)
QUAN? Diumenge 4 de març de 2018 | 18 h
PER A QUI? Per a menuts vilatutusins i vilatutusines
PREU 4 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I ENTRADES ideagc.com

Tututs! és un espectacle en el qual pot passar de tot i en el qual els vilatutusins i les vilatutusines volen fer passar una bona estona a tots els espectadors.

La Cobla Bisbal Jove us convida a descobrir mil i una històries que s’amaguen darrera d’una cobla. Una aventura per a nens i nenes de 0 a 99 anys on, amb grans dosis d’humor i amb la participació del públic, la cobla i l’actor David Planas conviden a apropar-se als instruments de la cobla.

Conjuntament interpreten un repertori ben variat que ben segur sorprendrà i farà aixecar al públic de la butaca. I és que amb una cobla es pot tocar gairebé de tot… música infantil, jazz, rock, tradicional… La Cobla Bisbal Jove us convida a descobrir-ho!

Amer et convida a viure la música amb el talent artístic que més sona i amb una diversitat musical plena de passió a cada nota i a cada compàs. Sona Amer és una programació de concerts, de la mà de destacats artistes i conjunts instrumentals, habituals en escenaris nacionals i internacionals.

Des de diferents espais del Monestir d’Amer t’oferim una programació musical per emocionar-te a cada concert. Amer sonarà a Jazz, a Blues, a música de cambra, a música de cantautor, a música en família i a música clàssica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *