UduL

QUÈ? Circ d’entranya, visceral i simple, en una iurta mongola
QUI? Cia. Los Galindos
ON? Plaça Major -Davant la Biblioteca Carles Fontserè- (Porqueres)
QUAN? Dissabte 8 (17 i 20 h) i diumenge 9 (12 h) de desembre de 2018
PER A QUI? Per a menuts amants del circ +7
PREU 10 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I ENTRADES porqueres.cat | centrecivicporqueres.koobin.com

La iurta de Los Galindos s’instal·larà a la plaça Major de Porqueres durant la XXIII Fira d’Hivern per presentar-nos la seva última producció, UduL.

Aquesta carpa mongola confereix a aquesta companyia de circ una entranyable proximitat amb el públic, en un espai escènic circular envoltat dels espectadors que us ofereix una oportunitat única de gaudir del circ com mai abans ho havíeu fet.

Sobretot, entreu en aquest espai escènic singular, perquè a dins assistireu al joc de contínues entrades i sortides d’uns artistes que afronten un exercici de recerca i redescobriment de les capacitats corporals i de confrontació emocional de l’individu
amb ell mateix. Aquí veureu que el circ, el vodevil i les varietats tenen un parentiu clar, i que els artistes d’UduL reten un homenatge a uns gèneres especialment populars i directament connectats amb els espectadors.

Los Galindos són un referent del circ català, creadors de més d’una dotzena d’espectacles i reconeguts amb el Premi Nacional de Cultura l’any 2016.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *