UN LLIBRE PLE D’ERRORS

“UN LLIBRE PLE D’ERRORS”

Corinna Luyken

Editorial Lumen

A partir de 4 anys

15,95 euros

Una taqueta de tinta
pot ser un petit error
o l’origen d’una gran idea…

Només d’obrir la primera plana veiem com s’està dibuixant la cara d’una nena i com, per error, un ull queda tacat amb tinta. Què farà ara el dibuixant? L’ha d’esparracar i començar de nou? Aquesta seria la solució normal. Però no en aquest llibre. El que normalment es consideraria un daltabaix aquí serveix per obrir nous camins.

Tot el que li passa a la nena es va modificant a mida que van caient més taques, i com, lluny de ser rectificades, s’incorporen tot fent evolucionar l’argument.

La narració és molt visual però va acompanyada de petits textos que expliquen on s’ha produït l’error i com aquest ajuda a transformar el dibuix i, de retruc, la història.

Els valors bàsics d’aquest llibre són la imaginació i la traça en dibuixar. Però la gran aportació és plantejar l’error com a punt de partida per fer noves descobertes i no com a generador de fracàs. Veure l’error com a inici de superació i com a estratègia per adaptar-nos i obrir noves perspectives és, com qui no vol la cosa, l’extraordinari valor que traspassa aquest llibre.

Un llibre recomenat per la Tol.

Us deixem els links:

Editorial Lumen  //  Corinna Luyken

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *