UNA DENT SOTA EL COIXÍ

QUÈ? Teatre
QUI? Poca Cosa Teatre
ON? Teatre Municipal de Palafrugell (Palafrugell)
QUAN? Diumenge 23 de gener de 2022 | 12 h
PER A QUI? Per a menuts sota el coixí
PREU 6 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I ENTRADES palafrugellcultura.cat

La Lluïsa és la responsable del magatzem de joguines del Ratolí Martí, el Ratoncito Pérez, la Fada de les Dents i els Angelets. Quan un d’aquests personatges recull una dent de sota el coixí d’un nen o una nena, li porta a la Lluïsa que és l’encarregada de triar el regal ideal per aquell nen o nena. La Lluïsa examina amb detall la dent i a través de la forma (de si està molt gastada o no, del color, etc…) pot saber com és aquell infant, i per tant pot saber quin regal el farà feliç. Això sí, sempre han de ser coses petites que puguin ser col·locades a sota el coixí.

La Lluïsa fa molts anys que fa aquesta feina, i és una experta en el tema. El problema és que s’està fent gran, es cansa molt, i de vegades s’equivoca. Per això està buscant algú que pugui substituir-la en aquesta feina important. Després de provar diferents candidats, troba la Violeta.

Però la relació entre totes dues no serà fàcil, fins que un dia, arriba al magatzem una dent molt especial. Una dent que no és com les altres. Totes dues hauran d’unir esforços per descobrir quin és el regal que necessita aquesta dent tan singular.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *