Una passejada pel port

QUÈ? Visita guiada
ON? Museu d’Arqueologia de Catalunya (Empúries)
QUAN? Dissabte 20 i diumenge 21 de juny de 2020 | 11 h
PER A QUI? Per a menuts de passeig
PREU Gratuït
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I RESERVES macempuries.cat |  macempuries.cultura@gencat.cat

Ja fa uns quants anys que França celebra amb gran èxit les Jornades Nacionals d’Arqueologia liderades per l’ INRAP (l’Institut Nacional de Recerca Arqueològica Preventiva) amb el suport del Ministeri de Cultura. Aquest esdeveniment de difusió arqueològica amplia horitzons amb la vocació de convertir-se en les Jornades Europees de l’Arqueologia, i el MAC-Empúries s’hi afegeix amb diverses activitats i una jornada de portes obertes.

Una visita guiada a l’excavació de la zona portuària de la ciutat grega que s’ha estat excavant els dos darrers anys i que ens ha aportat informació significativa d’aquesta zona de la ciutat, a tocar del mar. De la mà d’un dels arqueòlegs d’Empúries coneixerem  el projecte de recerca que s’hi està desenvolupant. El treball en aquestes àrees portuàries constitueix un factor clau per a la interpretació històrica d’Empúries, ja que el seu origen, evolució i decadència van estar sempre lligats a el paper determinant que va exercir el seu port.

Aforament limitat.
Més informació i reserves al correu macempuries.cultura@gencat.cat
Imprescindible reserva prèvia. El MAC-Empúries es reserva el dret d’anul·lar l’activitat si no s’arriba a un mínim d’inscrits.

Portes obertes al jaciment durant tot el cap de setmana, i fins el dia 28 de juny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *