Undàrius

QUÈ? Festival de cultura popular i tradicional
ON? Diversos espais (Girona)
QUAN? Del 30 de juny al 2 de juliol de 2017
PER A QUI? Per a menuts populars i tradicionals
PREU Gratuït
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO escampillem.cat

Undàrius, festival de cultura popular i tradicional de Girona, celebra la seva 4a edició del 30 de juny al 2 de juliolen diversos espais de la ciutat. Amb vocació transfronterera i dedicat a la cultura popular i tradicional, catalana i occitana, és un festival obert i connectat amb altres cultures populars europees. Així doncs, ofereix una programació diversa i extensa, i proposa un gran nombre de tallers, cursos, concerts, balls i espectacles.

Vinculat al projecte ‘Girona, Ciutat de Festivals’ i lligat al Campus de Cultura Popular de Girona, Undàrius té com a eixos vertebradors la música i molt especialment el ball folk i tradicional així com també la cançó improvisada, polifònica folk i tradicional. Per altra banda, la segona faceta del festival és la divulgació de tradicions i artesania popular. En aquest sentit, la proposta està molt consolidada, destacant per la seva originalitat i per ser aixopluc de molts altres registres de la cultura: imatgeria festival, castells, sardanes, jocs tradicionals, història local…

DESTAQUEM:

Divendres 30 de juny
18:30 h | Tallers infantils amb Fal·lera Gironina | “Fes-te el teu capgròs i cercavila de titelles” | Als Jardins del Doctor Figueras.
19:30 h | Cercavila amb Gegants de l’Esquerra del Ter i Gegants de Santa Eugènia | Del Pont de Pedra a la Plaça dels Jurats.
Dissabte 1 de juliol
19:00 h | Titellada itinerant amb la Mula Baba i els seus titelles | Del carrer Santa Clara a la Plaça dels Jurats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *