Vekante!

QUÈ? Divertit, emocionant, sorprenent i autèntic…
QUI? Circ Històric Raluy
ON? Rotonda del Pont de la Barca (Girona)
QUAN? Del 28 octubre al 7 novembre de 2021
PER A QUI? Per a menuts amants del circ
PREU De 10 a 26 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO raluy.com
ENTRADES 4tickets.es

El moment just abans de despertar és quan els somnis es confonen amb la realitat. La tradició i la innovació… l’ordinari i l’extraordinari… el comú i l’insòlit… Vine i desperta amb nosaltres!

Un jove acròbata deixa de somniar i desperta descobrint aquest món habitat de ballarins, pallassos, actors i acròbates… artistes que viuen la seva passió. Guiat per “el Director”, “el Presentador” i “els Pallassos” s’integrarà a la companyia convertint-se en part integrant d’un espectacle que amaga esforç, sacrifici, passió i màgia… la màgia escènica de Rosa Raluy.

Un espectacle carregat d’emoció i ple de significats eloqüents. Les múltiples claus de lectura deixen a l’espectador la possibilitat de gaudir-lo de manera íntima i personal. El veritable artista viu el seu somni estant despert, cada dia sobre l’escenari.


I atenció! A menutsGIRONA sortegem 2 packs familiars de 4 entrades.

Sortegem 1 pack familiar de 4 entrades entre els subscriptors per anar a veure el Circ Raluy. Vols saber com aconseguir-lo? Si ets subscriptor tan sols has de contestar una pregunta deixant un comentari en aquest mateix post.

Quina és l’acrobàcia estrella del vostre menut/da?

i a més…

Sortegem 1 pack familiar de 4 entrades entre els nostres seguidors d’INSTAGRAM per anar al cinema. Vols saber com aconseguir-lo? Estigues atent a les publicacions d’avui.

*Tens temps de participar en el sorteig fins al dijous 28 d’octubre a les 12 de la nit.

35 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *