La vida d’en Carbassó

QUÈ? Cinema
ON? Cinema Truffaut (Girona)
QUAN? Diumenge 2 d’abril de 2016 | 12 h
PER A QUI? Per a menuts carbassons
PREU 5 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO cinematruffaut.com

Le Petit Truffaut és un espai de cinema infantil, dedicat als més petits de la casa, pensat per oferir alternatives tant a ells com a uns pares interessats en trobar cinema de qualitat. Al mateix temps que les grans productores consoliden una hegemonia quasi exclusiva en les pel·lícules d’animació, apareixen alternatives que busquen fer-se un espai i proposar altres visions, altres històries, i altres maneres d’explicar-les.

Així, Le Petit Truffaut, pretén vetllar per a garantir que el cinema infantil per als més exigents, tingui el seu espai a la ciutat de Girona. Un espai on els nens i nenes vegin i sentin el cinema d’una manera diferent, ampliant les reduïdes -i sovint reiteratives- opcions que es troben als cinemes convencionals. Un espai en la línia del que ofereix el Cinema Truffaut amb la seva programació regular, centrant-se en ampliar mirades, preocupant-se i tenint cura del públic infantil, el públic del futur.

I aquesta setmana: La vida d’en Carbassó

En Carbassó és un nen de 9 anys, amb un nom estrany però una història única i alhora universal. Després de la mort sobtada de la seva mare, en Carbassó arriba a una llar d’acollida plena d’altres nens orfes, tan durs i tendres com ell. Tot i que al començament li costa trobar el seu lloc en aquest nou espai, en Carbassó descobrirà un món diferent, aprendrà a confiar, trobarà el veritable amor i construirà una autèntica família amb els seus nous amics.

I aquí tenim la sorpresa…

A menutsGIRONA sortegem 2 packs de 4 entrades entre tots els nostres subscriptors per anar a veure La vida d’en Carbassó amb Le Petit Truffaut. Voleu saber com aconseguir-les? Tan sols heu de contestar una pregunta deixant un comentari en aquest mateix post… >>> Qui/na és el veritable amor del vostre menut (va! fem safreig!)?

*Teniu temps de participar en el sorteig fins el dijous 30 de març a les 24 h.

8 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *