Visita guiada al Call de Girona

QUÈ? Visita Virtual en Directe
QUI? Turismon
ON? VIRTUAL
QUAN? Diumenge 28 de febrer de 2021 | 16 h
PER A QUI? Per a menudes de visita
PREU? 10 € (1 conexió)
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I ENTRADES turismon.net

L’estiu de 1492 un grapat de famílies jueves del call, forçats per les autoritats,  es veuen obligades a abandonar el país, deixant enrere totes les seves propietats i sobretot tots els records personals i familiars que els lligava al lloc des de temps immemorials… qui eren, com vivien i quina petjada ens ha deixat la seva història en el patrimoni de la ciutat? Una visió clarificadora dels fets, els llocs i les vides d’aquests gironins tant injustament forçats al camí del exili. Durant la visita el guia dona les explicacions en directe sobre una base de imatge gràfica del  barri i el Museu de Historia dels jueus.

2h abans del dia escollit, via e-mail, s’enviarà un enllaç a l’adreça que s’hagi indicat en el formulari. 10mnm abans de l’hora s’iniciarà l’accès a la plataforma zoom per tal de verificar la reserva.

Des de l’ordinador no cal tenir cap aplicació instal.lada. Des de dispositius mòbils cal tenir l’aplicació ZOOM.

Un guia en directe des del carrer i un altra també en directe des de l’estudi per ampliar les explicacions amb el suport d’imatges. Els guies explicaran en directe durant 1h aprox i a continuació es pot iniciar una tertúlia amb preguntes al guia d’aspectes relacionats amb el tema tractat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *