Visites de Nadal a Hostalric

QUÈ? Visites en família
QUI? Visit Hostalric
ON? Punt de trobada: Punt d’informació del Castell (Hostalric)
QUAN? Diversos dies
PER A QUI? Per als més menuts de visita
PREU Consulta cada activitat
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO turismehostalric.cat

Visita amb clau

De l’01/07 al 15/09: de dimarts a diumenge de les 10 h a les 14 h i de les 16 h a les 19 h

Del 16/09 al 30/06: de dilluns a diumenge de les 10.00 a les 14.00 i les tardes de dissabte de les 15.00 a les 18.00

Us proposem fer una visita al recinte medieval d’Hostalric amb la clau de la vila perquè vosaltres sigueu els principals protagonistes d’un recorregut al vostre ritme. Es tracta d’un recorregut que cadascú pot fer al seu aire, obrint i tancant els espais visitables tot passejant per la vila emmurallada.

La visita comença a l’Oficina de Turisme, on us donarem una clau i un full de ruta que us permetrà conèixer els racons més singulars i significatius de la vila medieval d’Hostalric: passejareu pel camí de ronda de la muralla, pujareu a la torre dels Frares i a la torre d’Ararà, us endinsareu a la cova del Relliguer, admirareu la porta d’entrada al recinte medieval, i us sorprendreu davant els sis cents metres de muralla medieval que perfila l’antic Camí Ral. Tot mentre gaudiu d’unes magnífiques panoràmiques de l’entorn.


Què saps de la fortalesa?

Dilluns 4 de gener a les 12 h

Preu: 6€ per persona (tarifa reduïda 4€ per residents, criatures entre 7 i 12 anys i jubilats) (gratuït menors de 6 anys)

Aquestes festes volem apropar el públic familiar al Castell d’Hostalric amb la visita “Què en saps del Castell d’Hostalric?”.

Es tracta d’una visita guiada de caire familiar amb l’objectiu d’ajudar a conèixer diferents racons i funcions de la fortalesa. Després d’haver escoltat atentament les explicacions del guia, els nens i nenes amb ajuda dels adults que els acompanyin, hauran de respondre a les preguntes que tindran a la targeta que se’ls haurà donat a l’inici de la visita.

Places limitades. Entrades anticipades a l’Oficina de Turisme: turisme@hostalric.cat o al 972 87 41 65.

Durant la visita caldrà complir obligatòriament amb totes les mesures de seguretat i restriccions establertes per a evitar el contagi i la propagació de la Covid-19.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *