Visites guiades Estiu 2021

QUÈ? Visites guiades
QUI? Turisme de Platja d’Aro
ON? Parc dels Estanys i altres indrets (Platja d’Aro)
QUAN? Estiu 2021
PER A QUI? Per a menuts de visita
PREU Visites guiades: 2’5 € (destinats a projectes socials)
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO platjadaro.com

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró ofereix per aquest estiu de 2021, un programa de 35 visites guiades i activitats de descoberta, del 30 de juny al 13 de setembre (19 h). Enguany són amb acompanyament de guia local, amb un cost de 2’50 euros (destinats a projectes socials), places limitades i amb reserva prèvia al portal entrades.platjdaro.com, o de manera presencial al Punt d’Informació Turística de l’Avinguda de S’Agaró (cada dia 10-14h i 17-21 h).

Visites guiades:

Camí de Ronda de S’Agaró

Un espai declarat Bé Cultural d’Interès Nacional gràcies a un itinerari que esdevé passeig envoltat per un model de ciutat-jardí mediterrània d’estil noucentista.

Català i anglès (dimecres 30 de juny, 14 i 28de juliol, 11 i 25 d’agost) i castellà i francès (dimecres 7 i 21 de juliol, 4 i 18 d’agost i 1 de setembre)

Nucli Antic de Castell d’Aro

Declarat Bé Cultural d’Interès Nacional, gràcies al conjunt de carrers empedrats, el Castell de Benedormiens i l’església de Santa Maria.

Català i anglès (dimarts 6 i 20 de juliol i 17 i 31 d’agost); i castellà i francès (dimarts 13 de juliol i 10 i 24 d’agost).

Camí de Ronda de Platja d’Aro

Antic traçat per controlar el contraban de les poblacions costaneres amb un recorregut entre pins, caletes i túnels entre roques.

Català i anglès (dijous 8 de juliol, 5 i 19 d’agost) i castellà i francès (dijous 22 de juliol, divendres 13 d’agost i dijous 2 de setembre).

Vil·la Romana de Pla de Palol

L’assentament que explotava el cereal, oli i vi i que aprofitava el port natural de Cala Rovira per exportar-lo.

Català i anglès (dijous 8 de juliol, 5 i 19 d’agost) i castellà i francès (dijous 22 de juliol, divendres 13 d’agost i dijous 2 de setembre).

Visita guiada escultòrica al Parc dels Estanys

Un espai de 150.000 m2 que recupera els antics aiguamolls de la zona, on hi fan estada fins a 250 espècies d’ocells cada any i que també alhora ha esdevingut espai expositiu a cel obert d’escultures a cel obert.

En castellà (dijous 1 i 29 de juliol i 26 d’agost) i català (dijous 15 de juliol i 12 d’agost).

Visita naturalista al Parc dels Estanys

De la mà del Grup Natura Sterna.

En català i castellà (dissabtes 17 i 31 de juliol i 14 i 28 d’agost).

Visites familiars teatralitzades al Parc dels Estanys

Es recuperen enguany dues visites familiars teatralitzades en català, de la mà de la Companyia La Minúscula.

Dilluns 19 de juliol a Castell d’Aro i 23 d’agost al Parc dels Estanys.

Jornada temàtica D.O. Porcianus

El diumenge 12 desetembre se celebrarà jornada temàtica D.O. Porcianus a la Vil·la Romana de Pla de Palol.

La gimcana d’en Xalarí

Amb l’ajuda d’un plànol que es lliura l’Oficina de Turisme o als establiments amb el segell Platja en Família i d’un conjunt de pistes que incorpora el mateix, cal cercar una dotzena de petites plaques amb la imatge de la mascota de turisme familiar a diversos espais emblemàtics. En cadascuna hi ha un codi numèric que cal anotar en les caselles del planell. Un cop completat, cal retornar-lo a l’Oficina de Turisme per rebre un obsequi. Hi ha tres itineraris, un per cada nucli, i tres regals segons el grau de dificultat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *