Visites Guiades i Activitats

UN CONJUNT DE 41 PROPOSTES CONFIGUREN EL PROGRAMA D’ESTIU DE VISITES GUIADES I ACTIVITATS DE DESCOBERTA A CASTELL D’ARO, PLATJA D’ARO I S’AGARÓ

Propostes per descobrir l’entorn natural, històric i patrimonial del municipi. L’oferta combina visites familiars, teatralitzades, naturalistes o amb guia local. Les novetats d’enguany són la visita guiada escultòrica al Parc dels Estanys de Platja d’Aro, la visita teatralitzada Una passejada de pel·lícula al Camí de Ronda de S’Agaró i la renovació de la visita familiar teatralitzada a Castell d’Aro, ara amb la Cia. La Minúscula. Alhora es mantenen propostes d’èxit com són les sessions de Contes màgics al Parc dels Estanys, l’activitat familiar Anem a la granja? a Castell d’Aro i la jornada enològica DO Porcianus a Platja d’Aro.

A continuació us destaquem les més familiars per aquest estiu:

UNA PASSEJADA DE PEL·LÍCULA | Visita teatralitzada · Camí de Ronda de S’Agaró

Un director de cinema excèntric i el seu equip convertiran per un dia el Camí de Ronda de S’Agaró en plató de cinema, on diversos personatges ens faran reviure de manera distesa i participativa l’època més cinematogràfica d’aquest indret.

DIVENDRES 14 I 28 DE JULIOL · 18 D’AGOST | 19 h

Preu: gratuïta
Durada: 1 hora
Punt de trobada: inici del Camí de Ronda · S’Agaró
Edat: Per a tots els públics
Cia. La Minúscula

CASTELL D’ARO | Visita familiar teatralitzada

A través de diferents personatges i sempre amb to d’humor descobrirem aspectes rellevants i anecdòtics del nucli antic de Castell d’Aro que ens faran reviure altres èpoques vinculades a la historia del poble.

DIMARTS 18 DE JULIOL · 1 I 22 D’AGOST | 19 h

Preu: gratuïta
Punt de trobada: Plaça Poeta Sitjar · Castell d’Aro
Edat: Per a tots els públics
Cia. La Minúscula

CONTES MÀGICS | Parc dels Estanys de Platja d’Aro

Des del mirador del sector del riu Ridaura i de la mà de la Companyia La Minúscula, els infants a partir de 3 anys poden gaudir d’una sessió de contes teatralitzats ben especial: una selecció de petites històries a l’entorn de la natura, la màgia i els personatges fantàstics. Un cop finalitzi l’activitat es pot gaudir del conjunt d’aquest parc urbà de 150.000 m2 on hi són compatibles la visita pedagògica amb una diversitat biològica -cicle de l’aigua, vegetació i punt de migració d’aus- que recupera els hàbitats i els ambients originals de la zona, i que també acull exposicions d’escultura de gran format a l’aire lliure.

La proposta forma part del programa d’activitats que Castell-Platja d’Aro desenvolupa tot l’any com a Destinació de Turisme Familiar, un distintiu oficial de l’Agència Catalana de Turisme que acredita el municipi com un espai d’estada i de vacances ideal per a les famílies, gràcies a un conjunt d’accions que promou l’Ajuntament en matèria de seguretat, equipaments públics i programa d’activitats; com també els serveis del sector privat en allotjament, restauració i oci per facilitar l’estada del públic familiar.

DIMARTS 11 DE JULIOL · 8 I 29 D’AGOST | 19 h

Preu: gratuïta
Punt de trobada: mirador sector riu Ridaura Platja d’Aro
Edat: A partir de 3 anys
Cia. La Minúscula

VIL·LA ROMANA DE PLA DE PALOL | Visita teatralitzada

Descobriu de la mà dels personatges romans Marcus i Júlia les restes d’aquesta vil·la que durant vuit segles (I aC -VII dC) es va dedicar al conreu de la vinya i a l’extracció d’argila que exportava des del port natural de Cala Rovira.

CADA DIJOUS DEL 13 DE JULIOL AL 31 D’AGOST | 19 h

Preu: gratuïta
Punt de trobada: Oficina de Turisme · Platja d’Aro
Edat: Per a tots els públics
Cia. La Minúscula

ANEM A LA GRANJA? | Mas Can Juanals de les Eroles · Castell d’Aro

Anem plegats a la granja i fem de pagesos per un dia? Tot passejant, anem al Mas Can Juanals de Les Eroles, per feinejar en els seus horts i conèixer, tocar i alimentar el seu bestiar.

DIMARTS 4 i 25 DE JULIOL · DIMARTS 5 DE SETEMBRE | 18 h

Preu: 2’50 euros / infant
Punt de trobada: Parc de l’Estació · Castell d’Aro
Edat: Infants de 3 a 10 anys. Places limitades. Reserva prèvia obligatòria: visitesguiades@platjadaro.com

PARC DELS ESTANYS DE PLATJA D’ARO | Visita naturalista

Introduïu-vos en la riquesa natural del primer parc urbà del municipi i conegueu el cicle de l’aigua, la seva flora i fauna, i alguna de les 250 espècies d’aus que hi habiten o hi fan estada durant les migracions.

DISSABTES 15 i 29 DE JULIOL · 19 D’AGOST · 2 DE SETEMBRE | 19 h

Preu: gratuïta
Punt de trobada: mirador sector riu Ridaura · Platja d’Aro
Edat: Per a tots els públics
Cia. Jaume Ramot (Grup Natura Sterna)

MÉS INFORMACIÓ 

Us podeu descarregar el catàleg de visites guiades i activitats de descoberta AQUÍ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *