Volem unes mates motivadores!

QUÈ? Les matemàtiques també poden ser divertides
QUI? Família intrèpida
ON? Plaça Major de Llançà (Llançà)
QUAN? Divendres 12 d’octubre de 2018 | De 10 a 13 i de 16 a 19 h
PER A QUI? Per a menuts matemàtics
PREU Gratuït
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I RESERVES familiaintrepida.cat

Acabem de començar un nou curs ple de canvis, desequilibris, i sí, estem una mica desmotivats… per això què millor que buscar nous jocs, noves activitats, noves propostes que ens animin i ens ajudin a equilibrar.

Perquè les matemàtiques també poden ser divertides, perquè podem aprendre matemàtiques jugant, perquè les matemàtiques les trobem en qualsevol situació de la vida quotidiana…

2a Trobada de Jocs Matemàtics Manipulatius

Divendres 12 d’octubre, a la plaça Major de Llançà hi haurà diferents espais amb jocs matemàtics manipulatius on tu i els teus fills podreu conèixer nous jocs i divertir-vos aprenent matemàtiques.

Matí // De 10 del matí a 1 del migdia.

A les 11 del matí, a la Sala de Conferències de la Casa de Cultura de Llançà, hi haurà la Xerrada de Laura Morera de eXplorium amb propostes per unes mates motivadores pels teus fills, pels teus alumnes i per tu!

Tarda // De 4 de la tarda a les 7 del vespre.

A les 5 de la tarda, a la Sala de Conferències de la Casa de Cultura de Llançà, hi haurà la Xerrada de Toni Viader de JugarxJugar Girona amb jocs per potenciar coneixements i entrenar habilitats matemàtiques d’una manera divertida!

Una nova manera d’aprendre matemàtiques!

El divendres 12 d’octubre a Llançà descobriràs que les matemàtiques també poden ser divertides pels teus fills i per tu! Durant tot el dia, podreu jugar, mirar i remenar entre els diferents jocs, propostes i activitats per disfrutar de les matemàtiques!

Aprendiendo Matemáticas a la seva web trobaràs un munt de recursos matemàtics.
Jugar x jugar portarà jocs de taula per introduir i entrenar els coneixements matemàtics.
Robotec oferirà l’hora del codi i un taller de Scratch sobre programació.
Explorium ens ensenyarà com apliquem les mates en experiments científics.
Regals Mar aportarà jocs de la casa Djeco per petits i grans.
Haba, la casa de jocs, ens facilitarà jocs matemàtics per descobrir.

Xerrada 1: Propostes per unes mates motivadores pels teus fills, alumnes i per tu!

A les 11 del matí, a la Casa de Cultura de Llançà.

Sóc Laura Morera llicenciada en matemàtiques, professora de la Universitat i mare de dos fills. Hem creat eXplorium amb l’objecte de fomentar el coneixement de la ciència, tecnologia i matemàtiques a través de l’eduació en el lleure. Creiem que els nois i noies d’avui en dia necessiten dominar aquests aspectes per enfrontar els reptes que l’avanç imparable de la tecnologia els presenta.

Xerrada 2: Jocs per aprendre i entrenar coneixements matemàtics!

A les 5 de la tarda, a la Casa de Cultura de Llançà.

Sóc en Toni Viader un apassionat dels jocs de taula, un juganer incondicional i pare de dos fills. Varem obrir la botiga de “Jugar x Jugar Girona” amb l’objecte d’ensenyar a jugar a petits i grans, tant des de la botiga, a les escoles i a totes les trobades que podem. Gaudim veient com a través del joc es desperten ments àgils i transformadores.


I durant tot el cap de setmana…

També pots venir tot el cap de setmana amb la Família Intrèpida i descobrir totes les activitats que es faran a l‘aire lliure com: #Els Ulls de la sirena, #Els sons de la nit, #Pirates a Cap Ras, #caiac, #raquero, #txikung, etc.

>>> Fes la teva reserva!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *