Wabi Sabi

QUÈ? Dansa Familiar
QUI? Cia. Mons Dansa
ON? Ateneu (Celrà)
QUAN? Diumenge 10 de desembre de 2017 | 12 h
PER A QUI? Per a menuts amants de la dansa
PREU 4 – 6 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO ateneucelra.koobin.com

Quantes històries queden rebregades dintre dels papers que els dibuixants, escriptors, poetes, nens, nenes i persones de totes mides llencen a la  paperera? Què hagués passat si en comptes de depreciar-les les haguessin deixat créixer? Dibuixos a mig fer, frases inacabades, històries que comencen una i mil vegades sense arribar mai a bon port. Hem descobert que aquestes històries es queden dormides dins dels papers esperant que potser algú les vingui a rescatar….a vegades aconsegueixen escapar-se i se’n van volant en busca d’un cap que els hi deixi un lloc.

Històries, embolicades, trencades,  rebregades… Històries de paper…les deixem sortir?

Amb la idea com a punt de partida, de descobrir les històries amagades que surten de dins d’un element tan simple com és el paper, aquest espectacle vol explicar a través de la dansa, el video, la màgia i l’humor, (trets molt representatius del nostre treball), la història de 2 personatges inacabats, imperfectes, que aconsegueixen sortir del seu embolcall de paper on algú els ha deixat oblidats, i és dediquen a alliberar totes les històries rebregades i llençades que van trobant, per jugar amb elles i dóna’ls-hi nova vida, buscant-li noves possibilitats.

Poc a poc, un escenari ple de boles de paper de totes les mides i colors, es va omplint, d’elements, imatges i moviments que ens expliquen històries absurdes, en principi inacabades, que poc a poc van prenent forma i sentit. En aquets embolcalls de paper s’amaguen sons, paraules, imatges, objectes…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *