Xalaro + 1 nit d'hotel a Platja d'Aro

Atenció famílies! Preparats per viure i gaudir d'un cap de setmana pensat només per vosaltres? Arriba la 10a edició del Festival Xalaro de Platja d'Aro, el primer de la Costa Brava dedicat al públic familiar, que aquest any se celebra el dissabte 25 i diumenge 26 de maig de 2024! 

Música, dansa, teatre, animació de carrer, circ, màgia, clown i jocs a l’aire lliure en un cap de setmana per viure’l intensament amb espais habilitats per a l'ocasió. 

 

 

 

ESPAI EL CAVALLET DE MAR
Circlos · Kasumay
Circ
Dissabte 25 de maig · 17.30 h

Tres persones molt diferents entre sí es troben al voltant d'una taula, estan esperant una TRUCADA de treball; és possible que estiguin esperant la trucada que els canviarà les seves vides. Ens sorprendran amb les seves reaccions i ens divertirem pel caràcter de cadascuna d'elles.


Els Atrapasomnis · El planeta violeta
Música
Dissabte 25 de maig · 18.30 h

En aquesta gran festa ens acompanya al centre de l'escenari una porta màgica que connecta el Planeta Terra amb el Planeta Violeta! Mentre gaudim cantant i ballant amb les cançons i danses, compartim tot allò que hem descobert en la nostra aventura amb l'objectiu de millorar el nostre món!


Black Music Big Band Junior
Música
Diumenge 26 de maig · 18 h

La Black Music Big Band Junior és la germana petita de la Black Music Big Band, una big band formada per nens i nenes de 9 a 15 anys amb molta il·lusió i talent. Una iniciativa de la família Black Music dirigida pel mateix Adrià Bauzó.ESPAI EL CRANC
Silent Disco Kids
Música
Dissabte 25 de maig · De 15 a 21 h

Una discoteca on hi regna un silenci absolut? On la música t'arriba directament i la gent balla però no se sent res? On tothom es mou a un ritme diferent? On un color, una mirada, un moviment et connecten en un instant de felicitat absoluta? Pares i fills gaudeixen d'una experiència única escoltant i ballant al ritme de diferents cançons, aportant un espectacle innovador i contemporani.


Pere Rafart
Màgia
Dissabte 25 de maig · 2 sessions: 17 i 19.30 h

Un dels millors mags del país i ha estat guardonat arreu del món. Pura màgia, sempre amb l'humor habitual de Pere Rafart.


Vine a fer-te una foto amb en Xalarí i la Xalarina
Oci
Dissabte 25 de maig · De 16 a 18 h

Vine i emporta’t un globus d’obsequi d’en Xalarí i la Xalarina.ESPAI L'ESTRELLA
Duo Laos · Otros aires
Acrobàcia
Dissabte 25 de maig · 2 sessions: 17 i 19.30 h

Espectacle d'acrobàcia en duo, tango i comèdia. Un viatge a un univers argentí, creant un ambient únic amb picardia i humor.


Cia. La Mano Jueves · Ricky el professor de tennis
Clown
Diumenge 26 de maig · 17 h

Ricky és: un home de mitjana edat, ros, guapo, alt... o bé, no tant... Ricky és: un esportista àgil, ràpid, hàbil, fort... o bé, té força... Ricky és: un professor de tennis boig, espontani, enginyós, divertit... bé... DIVERTIDÍSSIM!!ESPAI EL PEIXET
Guixot de 8 · L'altra vida de les coses
Instal·lació interactiva
Dissabte 25 de maig · De 16 a 20 h
Diumenge 26 de maig · De 15 a 19 h

Guixot de 8 és la primera companyia catalana i possiblement del món a convertir el joc en un espectacle de carrer. Ho fan amb jocs inventats per la companyia construïts amb materials recuperats.ESPAI EL POP
La Colla Pirata · El més gran tresor
Música
Dissabte 25 de maig · 11 h

La colla pirata és el show familiar de la formació festiva Pepet i Marieta, un espectacle que combina el seu repertori més familiar amb noves composicions i clàssics infantils per a oferir una festa interactiva i didàctica plena de gags, coreografies i jocs tradicionals. Aconseguiran fer-se amb el gran tresor?


Brodas Bros · Sliders
Dansa
Dissabte 25 de maig · 12 h

5 ballarins sobre rodes amb hoverboards, ens transporten a un món de dansa, moviment, desplaçaments i acrobàcies espectaculars.


Save The Temazo
Circ
Dissabte 25 de maig · 12.30 h

SAVE THE TEMAZO és una ONG internacional que lluita per rescatar el valor emocional de la música, investigant les connexions musicals i sonores que existeixen en el món i la seva influència a nivell social, cultural i artístic. 


Sàndal Produccions · Animàlia Inc
Teatre
Diumenge 26 de maig · 11 h

Degut a la desmassificació dels espais urbans, la fauna dels boscos catalans ha recuperat el seu espai. Serem capaços de conviure-hi? De trobar un equilibri? Una proposta que parla de com l'egocentrisme humà ens ha portat a la destrucció d'una biodiversitat equilibrada.


Vine a fer-te una foto amb en Xalarí i la Xalarina
Oci
Diumenge 26 de maig · D'11 a 13 h

Vine i emporta’t un globus d’obsequi d’en Xalarí i la Xalarina.


Soon Circus · Gregaris
Circ
Diumenge 26 de maig · 12 h

Gregaris no és ni èpic, ni heroic. Gregaris és un espectacle de suar, honest, tendre i divertit que s'endinsa en la vessant més humana de l'esport per parlar de l'amistat.  Bàscula, perxa xinesa i acrobàcia en un espectacle per a tots els públics.

TOTA LA INFORMACIÓAtenció colla! Aquí arriba la sorpresa! Quina millor manera, de celebrar la 10a edició del Xalaro, que fer-ho amb un sorteig 100% familiar. Un sorteig que serà tota una experiència per descobrir Platja d'Aro i totes les propostes del 1r festival familiar de la Costa Brava allotjant-vos a l'Hotel Bell Repòs.

Un hotel familiar situat pràcticament davant de la Platja Gran, a prop de tots els escenaris de Xalaro, en una zona molt tranquil·la i que a part de ser familiar, també és hotel verd o hotel sostenible, és a dir, que es compromet a reduir al màxim el seu impacte ambiental i promoure pràctiques sostenibles. I per això compte amb el certificat internacional Biosphere Sustainable.

 

 

Què inclou el sorteig:

  • Una nit d'hotel familiar a l'hotel Bell Repòs situat al centre de Platja d'Aro
  • Allotjament en la Suite familiar de 2 habitacions connectades amb capacitat per a 4 persones (2 adults + 2 nens)
  • Esmorzar amb buffet lliure amb pastissos casolans i productes típics i de proximitat
  • El període de validesa és per entrar el dissabte 25 de maig i sortir el diumenge 26 de maig per gaudir del Xalaro.

 

   //  Vull participar!  //  

 

// Tens temps per participar fins diumenge, 19 de maig de 2024 a les 12 de la nit. Ens posarem en contacte amb el guanyador/a a través de l'adreça electrònica. //