XXXII Fira de Sant Miquel

QUÈ? Espectacles, alimentació, artesania, activitats, visites guiades…
QUI? Ajuntament d’Hostalric
ON? Diversos espais (Hostalric)
QUAN? Del 23 al 26 de setembre de 2022
PER A QUI? Per a menuts de fira
PREU Gratuït
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I ENTRADES turismehostalric.cat

L’Ajuntament organitza del 23 al 26 de setembre una nova edició, la 32a, de la Fira de Sant Miquel; un dels esdeveniments més icònics i tradicionals del municipi i que servirà com a cloenda de l’estiu. Enguany la fira torna a la vila en tota la seva esplendor i amb l’essència que l’ha convertit al llarg dels anys en una de les cites més esperades del calendari festiu hostalriquenc.

Per a l’ocasió el consistori ha preparat un ampli programa d’activitats lúdiques, culturals i festives per a totes els públics. Múltiples de propostes que que tindran com a eix vertebrador la cultura popular, la música i les activitats per gaudir en família.

A més, els dies 24 i 25 de setembre el castell d’Hostalric acollirà el tradicional campament dels Miquelets de Girona. en el qual es reproduiran escenes de la vida diària dels soldats durant la Guerra del Francès: instrucció, pràctiques de tir, manteniment de les armes, vida de campament… També es recrearan escenes quotidianes de l’època, com les formes d’oci o la cuina en època de setge. A l’espai del cavaller hi haurà l’exposició “El miquelet, un soldat del s.XIX”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *