ACTIVITATS DE NADAL (1)

Aquests dies de festa, Platja d’Aro es vesteix de Nadal amb un munt d’activitats per a gaudir-ne plegats en família i amb amics, descobreix-ho en primera persona i no deixis que t’ho expliquin.


Túnel de llum de Nadal

Del 28 novembre al 8 de gener
Divendres i dissabte, 5 sessions: 18.30 / 19 / 19.30 / 20 / 20.30 h
De diumenge a dijous, 3 sessions: 18.30 / 19 / 19.30

Mesura 60 metres de longitud, 4 d’amplada i 8 d’alçada al carrer Miramar de Platja d’Aro. La instal·lació té 40 línies de cordons amb 900 punts led, 500 làmpades flash i 25 motius nadalencs i múltiples altaveus per a un espectacle que sincronitza el joc d’il·luminació amb la música de populars cançons vinculades a l’època de Nadal.


Gimcana infantil: missió mots de Nadal

Del 28 novembre al 8 de gener
Amb una triple proposta, una a cada vila del municipi

La Xalarina i en Xalarí, les mascotes del turisme familiar s’amaguen en una quarantena d’aparadors de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró. Amb l’ajuda d’un plànol orientatiu qui els localitzi i resolgui un conjunt de petits enigmes per endevinar diversos mots de Nadal podrà recollir el seu obsequi a l’Oficina de Turisme (també hi trobareu els plànols). Es recomana fer-les en horari d’obertura comercial


Pista de gel a Platja d’Aro

Del 2 a l’11; del 16 al 18 i del 22 al 31 de desembre i de l’1 al 5 de gener
Horaris: Matins (11.30 – 16 h) / Tardes (16 – 21 h) / Continuat (11.30 – 21 h) Més informació: https://www.pistadegelplatjadaro.com/

Una pista de gel real única, coberta per carpa, amb espectacular il·luminació, música, decoració nadalenca i tot el que necessites per gaudir d’un Nadal d’ensomni al centre de Platja d’Aro.

Instal·lada a la Plaça dels Estanys ofereix sessions de 45 minuts (7 euros) amb ofertes 2×1 amb les entrades del Parc Infantil de Nadal El Mar dels Nens i del Pessebre Vivent. És obligatori l’ús de guants (també s’hi poden comprar per 2 euros).


Carpa Màgica de Nadal

Dissabte 10 de desembre
Plaça dels Estanys de Platja d’Aro
De 17 a 20 h

Durant tota la tarda es podran lliurar cartes al Pare Noel, que estarà acompanyat per un segui d’elfs. També la Xalarina i en Xalarí visitaran la carpa i tots els menuts s’hi podran fer fotografies i gaudir del taller de globoflèxia de Soy La Fiesta. Qui vulgui més records d’aquestes dates i immortalitzar l’estada al municipi no deixar de prendre’s imatges amb el Tió Monumental de Platja d’Aro situat a l’Avinguda de S’Agaró


10a Quina Freak de Nadal

Diumenge 11 de desembre
Al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro
De 17 a 21 h

Més informació: http://www.arocinema.com/

Al municipi se celebren diverses quines d’estil tradicional organitzades per entitats locals, i també l’original Quina Freak de l’Associació Arocinema. Les normes són les habituals, però els premis estan relacionats amb productes de sèries de TV, cinema, còmic o literatura fantàstica. Enguany ambientada amb l’univers dels Avengers de Marvel i amb entrada prèvia obligatòria (17 euros · inclou el cartró de joc)