Cercar a menutsGIRONA

Vols aparèixer a menutsGIRONA?

menutsGIRONA és l’única Guia Familiar de les Comarques de Girona que recull les millors propostes d’activitats i experiències per fer amb criatures de 0 a 12 anys i que cada setmana reben les més de 2000 famílies que estan inscrites al butlletí, promovent sempre activitats de proximitat, fomentant l’oci i la cultura del territori.

A menutsGIRONA també tenim un bloc amb col·laboradores de primera on oferim contingut de qualitat i útil a totes les famílies que ens segueixen a través dels diferents canals. 

Les famílies del segle XXI han transcendit el fet de ser únicament digitals. Estan digitalment ben connectades i informades, i alhora estan compromeses, són col·laboratives i exigents.

A la nova web més funcional i adaptada trobaràs el teu espai per donar-te a conèixer a totes les famílies que ens segueixen, un espai  on trobar les millors experiències i allotjaments per fer en família.

Oferim un producte de proximitat, descobrint noves propostes que no deixin indiferent a les famílies, sempre buscant experiències de qualitat, proximitat, sostenibles i que ajudin a crear un impacte positiu sobre el territori on ens trobem. 

La colla de menutsGIRONA volen descobrir les vostres EXPERIÈNCIES, ACTIVITATS i ALLOTJAMENTS i xalar amb elles. Uneix-te a menutsGIRONA!

 

Si vols que impulsem la teva EXPERIÈNCIA / ALLOTJAMENT / ACTIVITAT a través de la nostra plataforma.
Si vols que et donem notorietat entre les famílies perquè saben que el que oferim compleix els valors amb els quals treballem.
Si vols que et donem visibilitat entre els més de 12 mil seguidors que tenim a les xarxes socials i que us ajudem a posicionar entre els motors de cerca.
Si tens dubtes de com podem ajudar-te.

Contacta amb nosaltres! hola@menutsgirona.cat.

Promociona't amb nosaltres!

Tenim moltes maneres d'ajudar-te. Contacta amb nosaltres

Contacte