ACTIVITATS D’ESTIU

L’entorn natural format pel castell de Cap Roig i el jardí botànic, considerat un dels més atractius del Mediterrani, és l’escenari perfecte per a gaudir de la música a les nits d’estiu. Es tracta d’una experiència única i inoblidable.

Un any més, Cap Roig apostarà pels espectacles familiars pensats per a grans i petits. Cap Roig Mini comptarà aquest any amb les actuacions de Xiula, que venen amb un format de grans èxits. L’escenari també comptarà amb l’espectacle de Bye Bye Monstre, el primer musical familiar de la companyia Dagoll Dagom.


Xiula

Els grans èxits dels últims deu anys, per gaudir-ne en família

Diumenge, 7 d’agost a les 20 h

Els Xiula venen amb un format de grans èxits, un recorregut pels seus deu anys. Descobrirem si seran els grans èxits de sempre o petites perles amagades en aquests cinc discos que han revolucionat la música familiar. Tot l’humor, la canya i el tsunami de confeti de sempre, però en una experiència inèdita que ens farà pujar la bilirubina, però sense perjudicar el fetge, tot al contrari. Serà més bèstia que un dia sense escopinyes.


Bye Bye Monstre

El primer musical de Dagoll Dagom per a grans i petits

Divendres, 12 d’agost a les 21 h

Bye Bye Monstre és el primer musical familiar de la històrica companyia Dagoll Dagom, que amb el 25è musical de la seva història obre un nou camí de creació d’espectacles per a nenes i nens.

Bye Bye Monstreamb cançons de Dàmaris Gelabert i la primera direcció d’Anna Rosa Cisquella, vol posar en valor tot allò positiu que hem aconseguit malgrat estar tancats: despertar la imaginació, la solidaritat, la dedicació als nens i nenes i la invenció de jocs i recuperar la diversió compartint emocions. Tot i que s’adreça als més petits, els adults que els acompanyin també s’hi veuran reflectits i reviuran d’una manera festiva tot el que han passat.

 


Més informació

ACTIVITATS D’ESTIU