Activitats d'estiu a Platja d'Aro

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Platja d’Aro organitza aquest estiu de 2023 un ampli conjunt d’activitats de caràcter familiar.

Babyclub · Miniclub · Familyclub

Fins al 3 de setembre a la Platja Gran (c/ Barcelona-Passatge València)
Cada dia (10-13 h i 17-19 h) servei de Miniclub per a famílies amb nadons fins a 2 anys amb un mòdul específic amb múltiples serveis. També Miniclub cada matí (10-13 h) per a infants de 3 a 12 anys en un espai dinamitzat amb monitoratge (estada màxima d'una hora). I cada tarda Familygrup (17-19 h) amb un programa d'activitats per a tota la família: tallers, jocs, manualitats o animació.


Llegir té premi! Estiu 2022

Programa de dinamització de la lectura de la Biblioteca Mercè Rodoreda.
Quan els infants i joves d'entre 4 a 13 anys retornin contes o còmics del fons propi de l'equipament podran omplir butlletes de participació en els sorteigs de llibres i jocs de platja que se celebraran els dilluns 31 de juliol i dijous 24 d'agost (18 h). Durant l'estiu també organitza diverses sessions de l'Hora del conte i de tallers per a infants; i xerrades i presentacions literàries adreçades al públic adult.


Gaudiu de la gimcana familiar

Demaneu els plànols a l'Oficina de Turisme i podeu fer-la al vostre ritme tot l'estiu.
Amb l'ajuda del plànol i d'un conjunt de pistes cal cercar una dotzena de petites plaques amb la imatge de la Xalarina i en Xalarí a diversos espais emblemàtics. En cadascuna hi ha un codi numèric que cal anotar en les caselles del planell. Un cop completat, retorneu-lo a l'Oficina de Turisme per rebre un obsequi. Hi ha tres itineraris, un per cada vila del municipi, i tres regals segons el grau de dificultat.


Fes-te la teva millor autofoto

El municipi disposa de sis punts de suport per aconseguir les millors perspectives.
Els trobareu en els indrets més emblemàtics i d'interès del municipi: Parc de l'Estació i nucli antic de Castell d'Aro; Parc dels Estanys i camí de ronda de Platja d'Aro; i camí de ronda i Senya Blanca a S'Agaró. Amb una base de fusta i part superior de metall, ofereix una plataforma adaptada on desar-hi el mòbil amb comoditat. Un codi QR ofereix informació de l'espai i un plànol del conjunt d'ubicacions.


El trenet de la Vall d'Aro

S'hi pot veure una locomotora en restauració i dos vagons recuperats de l'antic carrilet.
Cada diumenge i festiu de juliol i agost (18-20 h) portes obertes al circuit de modelisme al Parc de l'Estació de Castell d'Aro per on circulen en 700 metres de via mini trens que fan les delícies dels més menuts, en un dels set únics parcs a escala que hi ha a Catalunya. Una proposta gratuïta, de la mà de l'Associació El Trenet de la Vall d'Aro amb la col·laboració de l'Ajuntament.


Activitats d'animació familiar

Cada dijous a partir del 20 de juliol al Passeig Marítim de Platja d'Aro.
Propostes per a totes les edats, gratuïtes i sense inscripció prèvia: pintura (20 de juliol 19 h · c/ Reina Fabiola), fotografies amb la Xalarina i en Xalarí (27 de juliol 19 h · c/ Marina), confecció de xapes (3 d'agost 20 h · c/ Reina Fabiola), maquillatge i globoflèxia (10 d'agost 20 h · c/ Marina), vol d'estels (17 d'agost 11 h · c/ Reina Fabiola) i sorra de colors (24 d'agost 19 h · c/ Marina).

.


11a Fira de col·leccionisme Firafan

Diumenge 6 d’agost (10-20 h) al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, fira de col·leccionisme de productes relacionats amb el cinema, sèries tv i d’animació, còmic i literatura fantàstica i de ciència ficció, música, videojocs i marxandatge. La Biblioteca M. Rodoreda hi ha programat també tres activitats: cita amb l’autor amb Jorge Fornés, taller de manga amb Eduard Roca i Dibuixa la Frida amb Marissa Martínez · www.arocinema.com

Organitza l’entitat local Associació Arocinema amb el suport institucional de l’Ajuntament