Preu activitat
5 €
Data esdeveniment
26 de maig 2024 - 18:30 h
Localització de l'esdeveniment
Auditori Teatre Espai Ter

Més informació i entrades
Dàmaris Gelabert s'acomiada de 25 anys de trajectòria d'espectacles familiars.

La IV Gala Pro Baix Ter tindrà com a protagonista la cantant Dàmaris Gelabert en la seva gira de comiat. La Gala, organitzada per l'Espai Ter i Giropoma Costa Brava, se celebrarà el 26 de maig -ha avançat la data a la primavera- i tornarà a dedicar els seus beneficis a projectes de les Associació de Famílies d'Alumnes (AFA) d'escoles del Baix Ter.

Dàmaris Gelabert celebra 25 anys de carrera amb una darrera gira. Per celebrar-ho, l'acompanyaran The Grow Up Singing Band i un grup de joves ballarins i ballarines, fent d'aquest concert familiar un esdeveniment únic, fresc i divertit. La direcció musical anirà a càrrec del pianista-compositor Àlex Martínez.

En aquesta gira la Dàmaris farà un repàs per la seva llarga trajectòria i espera retrobar-se amb els fans que han crescut amb les seves cançons i amb els que recentment han començat a escoltar-les i cantar-les. Grow Up Singing Band és un grup de joves músics professionals decidits a produir música actual de qualitat per al públic familiar en anglès i en castellà. Aquest és un nou projecte del segell discogràfic de l'artista, Tot Sona Records. Els components són els dos fills de la Dàmaris i l’Àlex, Leia (Laia Martínez) i Adri (Adrià Martínez), junt amb la Gloria (Glòria Maurel) i el Julen (Julen Gerrikabeitia). En aquesta gira, la banda interpretarà algunes de les seves cançons en anglès.

El grup de ball està integrat per en Max i en Marc, dos fantàstics ballarins que ja han demostrat el seu talent en l’espectacle Billy Elliot com a protagonistes i la Yaïza que amb sis anys ja guanyava el seu primer concurs Dance World Cup Spain 2019. Com a ballarins adults la Clara Martínez, coreògrafa de l’espectacle i el ballarí francès Gaetan Farnier, tots dos especialistes de claqué i, per tant, aquest estil també serà present en l’espectacle.


QUÈ? Gala-concert
QUI? Dàmaris Gelabert
ORGANITZA Auditori Teatre Espai Ter
EDAT RECOMENADA +2 anys
PREU 5 €