Preu activitat
5 €
Data esdeveniment
25 de febrer 2024 - 17:30 h
Localització de l'esdeveniment
Teatre Casino

Més informació i entrades

La Bunji, és una coala que viu en un paratge únic: un bosc d’eucaliptus. Els coales tenen una activitat diària molt escassa, és per això que el tarannà de la nostra protagonista fa ballar el cap a la seva tribu. Quan tothom està dormint, ella vol jugar, descobrir, enfilar-se,… Per què no es comporta com la resta?

Però, de sobte, un fet inesperat farà trontollar el poblat i forçarà a la Bunji a allunyar-se de casa seva.  Què passarà amb la petita coala? Veniu a descobrir-ho!

Un espectacle de teatre i titelles ambientat en la fauna australiana que ens parla de la riquesa de la diversitat, el respecte i l'amor cap a la natura i la innocència dels més petits!

Amb una exòtica escenografía i dues intèrprets que, a través de la narració i algunes cançons enganxaran el públic des del primer moment.

Un espectacle on no hi faltarà l'emoció, la diversió i la reflexió tant característiques en les obres de Festuc Teatre. 

La innocència dels més petits no estigmatitza ni crea diferències, simplement es basa a expressar i interactuar a través dels sentiments que ocasiona cada situació, sense prejudicis. En definitiva, una estona per riure, plorar, sofrir, gaudir, cantar… i reflexionar a través de la història.


QUÈ? Teatre infantil
QUI? Cia. Festuc Teatre
ORGANITZA La Xarxa de Vidreres
EDAT RECOMENADA +3 anys
PREU 5 €