Preu activitat
Gratuït
Data esdeveniment
10 de juliol 2024 - 22:00 h
- 14 d’agost 2024 - 22:00 h
Localització de l'esdeveniment
Pati de Can Trinxeria

Més informació

El cinema a la fresca, una de les activitats més veteranes i esperades del Cineclub Vuitimig de Cassà de la Selva, torna aquest juliol i agost amb una programació diversa i equilibrada, que inclou èxits de crítica, fenòmens de taquilla, i vells i nous clàssics.

Novament s’ha prestat una especial atenció al cinema familiar i a oferir pel·lícules en català. Seran sis sessions, amb el Parc de l’Estació com a lloc central, i l’espai del pati de Can Trinxeria per a les sessions dedicades al clàssic i el cinema independent, que seran en versió original subtitulada. Totes les projeccions són gratuïtes i es faran a les 22:00.


Aftersun

10 de juliol
Pati de Can Trinxeria
Un emotiu drama aclamat per la crítica i els festivals que suposa el debut d'una prometedora directora, Charlotte Wells. En Versió Original Subtitulada.

Les diabòliques

17 de juliol
Pati de Can Trinxeria
La sessió dedicada a projectar un clàssic està dedicada enguany a la cassanenca Aminda Valls, que intervé a la pel·lícula. Un dels més grans clàssic del cinema francès i una sorprenent cinta d'intriga que sorprèn, estremeix i emociona. En Versió Original Subtitulada.

Barbie

24 de juliol
Parc de l'Estació
La gran triomfadora a la taquilla de l'any passat és una comèdia colorista i un sorprenent al·legat feminista que ofereix múltiples lectures.

Mòmies

31 de juliol
Parc de l'Estació
L'equip creador de la saga Tadeo Jones entrega una comèdia familiar d'aventures que explica la història d'unes mòmies egípcies que viuen en una ciutat subterrània secreta.

Spiderman: creuant el multivers

7 d'agost
Parc de l'Estació
Després de projectar a la passada MACCA la primera part de la trilogia animada de l'icònic superheroi, reprenem la saga. I tot i que semblava impossible, amb una segona part que fins i tot millora la gran primera pel·lícula. Un clàssic instantani.

Indiana Jones i el dial del destí

14 d'agost
Parc de l'Estació
El gran personatge creat per Steven Spielberg s'acomiada amb una cinta dinàmica i emotiva que fa justícia a la històrica saga.


QUÈ? Cinema a la fresca
QUI? Cineclub Vuitimig
ORGANITZA Cineclub Vuitimig de Cassà de la Selva
EDAT RECOMENADA +7 anys
PREU Gratuït