Preu activitat
De 2 a 12 €
Data esdeveniment
27 de maig 2023 - 18:00 h
- 28 de maig 2023 - 14:30 h
Localització de l'esdeveniment
Auditori de Girona i Parc de la Devesa

Més informació i entrades

El festival de música en família de Girona se celebrarà els dies 27 i 28 de maig a l’Auditori de Girona i Parc de la Devesa; manté el seu format de concerts d’alta qualitat i de tots els estils per a tots els públics. A més, la proposta d’activitats paral·leles i zona de furgoteques garanteixen un cap de setmana 100% familiar i 100% musical a Girona.

Els caps de cartell són Els Catarres, Doctor Prats, Bob Marley for babies; Les Aventures del Lleó Vergonyós (espectacle de titelles de El Pot Petit) i Edu Esteve. El festival manté la seva oferta de preus amb descompte segons número d’entrades comprades, que fa que segons els concerts on assistiu els preus vagin de 2 a 12 euros; reviseu els casos en els que els menuts i menudes de fins a 3 anys no paguen entrada i els concerts on sí que en necessiten.

El Festivalot manté la seva vessant solidària i col·laborarà amb la Fundació Albert Bosch, que té com a objectiu promoure la investigació i la recerca de solucions mèdiques, biomèdiques i quirúrgiques a les malalties infantils i, en general, contribuir al benestar de les persones durant la seva vida. Durant el procés de la compra d’entrades trobareu la possibilitat de fer una donació de 2 euros per a la seva causa.

Com a novetat per aquesta nova edició, el Festivalot incorpora activitats de cultura popular a la seva programació, on hi seran presents la Fal·lera Gironina - Colla Gegantera de Girona, la geganta Rigoberta de la Bisbal d’Empordà i es faran diversos tallers de cultura popular per als infants i les seves famílies.

El cartell del Festivalot 2023 ha estat realitzat amb la col·laboració de l’Escola Carme Auguet del barri de Pont Major de Girona i el Projecte Cultural La Volta.

Si voleu estar informats i informades sobre totes les novetats del Festivalot, podeu seguir-los a instagram, facebook i twitter. Des d’allà anunciaran també el cartell de concerts gratuïts i activitats paral·leles als concerts principals.


QUÈ? Festival de música en família
EDAT RECOMENADA Totes les edats
PREU De 2 a 12 €