Preu activitat
Gratuït
Data esdeveniment
25 de juny 2024 - 19:30 h
Localització de l'esdeveniment
C/ Josep Maria Prat, 8 (a la plaça)

Més informació

Circ en estat pur! Un espectacle en moviment amb deu acròbates i un músic, fet de tècnica, de col·lectivitat, de música, d'humor i de silenci previ a un salt acrobàtic.

Els dos elements principals de L'Itinerant són els cossos en risc i el gaudi popular. Simplement. Aquí, és on recau la veritable essència d’aquest espectacle en moviment que emociona al públic per l’honestedat, la puresa i la proximitat entre acròbates i públic.

Deu personalitats acrobàtiques comparteixen el plaer de sostenir un cos en equilibri, de ser propulsat pels aires, de superar la por per encarar un nou moviment, de confiar en un mateix i en els altres, de sentir-se viu i en companyia, en definitiva, d’apassionar-se a través del llenguatge del circ.

L'Itinerant és un espectacle de circ en forma de petit oasi d’humanitat, una pausa d’una hora en la qual el públic pot arribar a connectar amb emocions d’arrel. Tornar a sentir el que el propi moviment de circ aporta per naturalesa: el nus a l’estómac, un aplaudiment incontrolable a la proesa, un compartir un espai entre iguals. És per això, que potser el que té de més contemporani i actual és aquest retorn a un circ pur, reconeixible, convencional en la forma i essència. La tècnica resta en primer pla, sense enganys ni complexitats d’escriptura, es posa en valor de nou la col·lectivitat, la música, l´humor i el silenci previ a un salt acrobàtic.

Circ Pistolet treballa el circ i el clown d’una manera rigorosa i tècnica, tot revisitant el circ tradicional d’una manera moderna, per fer espectacles d’acrobàcies. Després de 15 anys, aposta per fer una creació en col·lectiu.

Aquesta mesura forma part del Pla d’Impuls del Circ, una iniciativa del Departament de Cultura per enfortir l’àmbit del Circ, al llarg de tota la cadena de valor d’aquest sector: des de la creació i la producció, a l’exhibició i a la difusió.


QUÈ? Circ en estat pur
QUI Circ Pistolet
ORGANITZA Teatre Municipal de Girona
EDAT RECOMENADA Per a totes les edats
PREU Gratuït