PARLEM DE L’ AIGUA DE MAR…

Un mètode d’abans per a les malalties d’ avui Per posar-nos en situació, a l’ inici del segle XX el científic francès René Quinton (1967-1925) va posar en evidència les propietats curatives de l’aigua de mar en publicar el seu llibre “El mètode marí”. Quinton va revolucionar la ciència mèdica utilitzant l’aigua de mar en els tractament dels seus pacients. En els seus centres de salut, subvencionats per la Seguretat Social francesa fins el 1982, varen ser ateses milers de persones. L’enunciat de la seva hipòtesi fonamental és: “Hi a una identitat fisiològica entre el medi marí i el medi intern de l’organisme humà”. Totes les cèl·lules del nostre cos neden en un líquid intersticial que té pràcticament la mateixa composició que l’aigua de mar. Si pensem que el 70% del cos humà està format per aigua es comprèn de seguida la gran importància que té l’aigua de mar com a element terapèutic. El mar és la major reserva d’aigua i minerals del planeta i el principal ecosistema de la Terra. L’aigua de mar és la primera aigua mineromedicinal per excel·lència, ja que conté pràcticament tots els elements químics de la taula periòdica de Mendeléiv. El sodi és el responsable del seu sabor salat i, juntament amb el potassi, s’encarrega de la regulació de la quantitat d’aigua present en els nostres teixits; el calci contribueix a la formació dels ossos i participa activament en moltes de les reaccions metabòliques, com les que faciliten la contracció muscular i la coagulació de la sang; el magnesi regula el metabolisme del calci; el silici forma part dels ossos, ungles i cabell, a més d’ actuar sobre el sistema immunitari, i el iode és l’element més específic de l’aigua de mar. PARLEM DE TERÀPIA MARINA... La teràpia marina consisteix a administrar aigua de mar als pacients per a millorar el seu estat de salut. Nombrosos estudis avalen que l'aigua orgànica és essencial per al manteniment de l'equilibri hidromineral de les nostres cèl·lules. L'aigua de mar isotònica, aconsegueix reconstruir la cèl·lula danyada. Actualment, estudis universitaris i científics recomanen l'ús i/o consum de l'aigua de mar ja que, conté tots els minerals necessaris per al bon funcionament de les cèl·lules i, gràcies a la biodisponibilitat iònica d'aquests elements, s'aconsegueix reposar qualsevol manca de minerals. BENEFICIS TERÀPIA MARINA

  • Equilibra l'organisme, de manera que es restableix la salut i l'equilibri d'energia.
  • Regenera les cèl·lules, ja que subministra tots els elements imprescindibles pel seu bon funcionament.
  • Restableix l'homeòstasi, afavorint l'autoregulació que manté equilibrades les composicions i propietats de l'organisme.
  • Aporta sals minerals i naturals. Com a complement alimentari, regulant la digestió i afavorint el desenvolupament metabòlic.
  • Regula el pH fisiològic.
  • Estimula el funcionament immunològic.
  • Afavoreix una correcta producció hormonal i millora la funció glandular augmentant la resposta del sistema endocrí.

 

La ingesta d'aigua marina aconsegueix equilibrar l'organisme, regenerant les cèl·lules i retornant-los la seva vitalitat. Aquesta ingesta ajuda el tractament de nombroses malalties com a problemes dermatològics, cremades, gastroenteritis, còlon irritable, dismenorrea, astènia, deshidratació, anèmia, infeccions urinàries, rinitis, sequedat nasal, cansament, insomni, estrès, artritis, reumatisme, osteoporosi…  

Al CENTRE RESPIRA GIRONA treballem amb aigua de mar natural dels Laboratoris Quinton. Aquests laboratoris respecten el protocol d’elaboració establert per René Quinton, que consisteix a recollir l’aigua de mar en els vòrtex marins del Golf de Biscaia, analitzar-la i fer-ne una microfiltració en fred en sala blanca per tal d’ esterilitzar-la, seguint la normativa Farmamcopea Europea i, finalment, diluir-la amb aigua de manantial pura per fer-la isotònica. Aquesta és la única manera de conservar totes les propietats inherents a l’aigua de mar de forma segura i controlada, per a una màxima aportació de minerals i oligoelements al nostre organisme. [separator type="thin"] Aigua de mar oceànica total, preparada segons les indicacions del fisiòleg i biòleg René Quinton. Conté el Totum ionomineral de l'aigua de mar segons de la classificació periòdica dels elements. Afavoreix la nutrició cel·lular. Pel seu contingut en magnesi, Quinton Hipertonic ajuda a l'equilibri electrolític, al metabolisme energètic normal i a disminuir el cansament i la fatiga. Contribueix al funcionament normal del sistema nerviós i de la funció psicològica. Ajuda al funcionament normal dels músculs i al manteniment dels ossos i dents en condicions normals. Presentació: envasos de 30 ampolles hipertòniques bevibles. De 2 a 6 ampolles al dia: al matí i al migdia, no coincidint amb els menjars.

Tot el poder del mar… En el seu estat natural.

[separator type="thin"]

Atenció! Els amics del CENTRE RESPIRA GIRONA ens ofereixen 6 CAIXES DE QUINTON HIPERTONIC (30 AMPOLLES DE 10ML.) per sortejar entre els subscriptors de menutsGIRONA. Com aconseguir-les? 

Deixa un comentari en aquesta entrada dient: Perquè t'agradaria probar l'aigua de mar?  O participa a través del nostre FACEBOOK  El sorteig queda obert des d’avui dimarts, 4 de juny i fins al diumenge 9 de juny a les 24 h.   Astrid Bernácer (Centre Respira)