Descobrir l’Estartit de forma gamificada

Descobreix en família els principals atractius turístics del poble costaner de l'Estartit d'una forma amena i divertida de la mà de l'Estar i en Tit.

L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha creat dos personatges per ajudar a les famílies a descobrir l’Estartit de forma entretinguda i divertida. A través d’una estrella de mar de nom Estar i una gavina en Tit s’han desenvolupat un seguit de recursos gamificats per acompanyar la visita als atractius turístics del poble.

Aquest nou recurs suggereix una ruta amb panells informatius i un dossier on els dos personatges proposen jocs i activitats a cada un dels punts d’interès. D’aquesta manera es pot descobrir l’Estartit tot passejant pel passeig del Molinet, el passeig Marítim i els aiguamolls del Ter Vell per descobrir la gran diversitat de paisatges marins de l’Estartit: Els penya-segats del Montgrí, les illes Medes i els seus fons marins. Les platges naturals i la funció de les dunes litorals. Els aiguamolls i les llacunes del Ter Vell i la Pletera.

L'Estar i en Tit us acompanyaran a través dels panells informatius que trobareu durant la vostra ruta.

Descarrega la llibreta de jocs de l'Estar i en Tit