Els Atrapasomnis celebren 10 anys!

Famílies, aquest dissabte, 22 d'abril, Els Atrapasomnis celebren el seu 10è aniversari amb un gran concert familiar que no us podeu perdre!

El grup de música familiar, Els Atrapasomnis neix el 2013 amb l’espectacle L’aventura de somiar en un format duet. L’any 2015 i 2016 la companyia incorpora dos nous espectacles: Amunt, amunt quina festa i l’Hora dels somnis que coincideix amb la publicació del seu primer disc.

És en aquest i en els posteriors espectacles, Atrapa la festa i Anem Amunt neixen els personatges més coneguts, La Marieta Discoteca i en Rock el Cargol.

Atrapa la festa, amb una formació de trio i banda. El 2020, i després de la gran acollida del seu primer llibre disc amb 2.500 exemplars venuts, la companyia publica el seu segon llibre disc: Anem Amunt!!! Amb un gran missatge de cooperació i ajuda per aconseguir tot el que ens proposem a la vida. A partir d’aquest nou disc llibre la companyia presenta un concert de gran format amb 7 musics a dalt l’escenari i una gran escenografia amb l’espectacle anomenat Anem amunt!!!

El 2023 amb la celebració dels 10 presenten l’espectacle més gran i amb més repercussió social i pedagògica, El Planeta Violeta, serà el quart disc del grup i es treballa a les escoles i també amb espectacles de carrer i teatres. En aquest espectacle amplien la família amb els nous personatges que ens acompanyaran com en Bob el Pop. Aquest nou format de concert i espectacle, pretén fer una reflexió social sobre els ODS ( Objectius de desenvolupament sostenible).

I aquest dissabte, 22 d’abril teniu l'oportunitat de gaudir-lo a la Cellera de ter, on faran un gran concert familiar per celebrar els 10 anys d'aventures. Amb 10 músics i ballarins i ballarines, i ja podrem conèixer alguna de les noves aventures que durant el mes de maig presentaran. No t'ho perdis!


Atenció famílies!

Per celebrar el 10è aniversari, els amics de Els Atrapasomnis, ens han regalat un VAL de 60 € per la seva botiga, per sortejar entre tots els subscriptors de menutsGIRONA que vulguin participar-hi. 

Vols saber com aconseguir-lo? Si ets subscriptor, tan sols has de pensar-te una bona pregunta que els faries a ells, Els Atrapasomnis, i ens l'escrius clicant al següent enllaç i entre totes les que recollim n'escollirem una.

Si poguessis entrevistar al grup ELS ATRAPASOMNIS, quina pregunta t'agradaria fer-los?

*Tens temps de participar en el sorteig fins al dimarts 25 d'abril a les 12 de la nit.

Ep! També sortegem, ja que s'acosta Sant Jordi, 2 exemplars de cadascun dels llibres Anem amunt!!! Llibre il·lustrat + CD i L’hora dels somnis. Llibre il·lustrat + CD. Segueix-nos a INSTAGRAM i estigues atent a les publicacions.