Espectacles familiars al Teatre L’Ateneu de Celrà

Nova temporada d’espectacles familiars al Teatre L’Ateneu de Celrà

Música, dansa, titelles i espectacles per als més menuts de la casa són les propostes que fan des del Teatre l'Ateneu de Celrà per aquest primer trimestre de l'any.


El musical per a tots els públics Tot esperant en Will, de la companyia  Egos Teatre inaugurarà la nova temporada hivern-primavera al Teatre L’Ateneu de Celrà el proper diumenge 22 de gener. Es tracta d’una proposta per a infants a partir de 5 anys, guanyadora del premi FETEN 2022 a millor espectacle musical i que recupera la figura de William Shakespeare a través de la comèdia i de la seva història. 

El diumenge 29 de gener visitarà Celrà el corògraf i ballarí francés Marc Lacourt qui ens porta el seu espectacle de dansa La Fregona del Sr. Mutt, recomanada per a infants a partir de 4 anys on, inspirant-se amb figures com Marcel Duchamp, Lacourt dona vida als objectes quotidians i ens fa adonar que l’art està a tots els racons i objectes que ens envolten, fent participar als més menuts. 

Des del País Basc, la Cia. Anita Maravillas ens porta el seu espectacle de titelles Las Cotton, guanyador del premi FETEN 2021 a millor espectacle de titelles. L’espectacle, inspirat en la lluita obrera de les dones en la indústria tèxtil de principis del s.XX, està recomanat per a infants a partir de 5 anys i tindrà lloc el diumenge 5 de febrer.

Per últim, el 12 de març arriba a Celrà la companyia De Paper, amb la seva última proposta Miranius. L’aventura d’habitar el món. Un espectacle per a infants a partir de 3 anys, sobre la coexistència de diverses espècies animals, i sobre les conseqüències que hi té l’empremta humana.

Més información i venda d’entrades