Festivalot

El Festivalot torna a pensar en gran.

 

El Festival de música en família de Girona se celebrarà els dies 28 i 29 de maig i recuperarà tots els escenaris prepandèmia.

 


 

 

La 7a edició del Festivalot; el Festival de Música en Família de Girona se celebrarà els dies 28 i 29 de maig a l’Auditori de Girona i Parc de la Devesa. Després de dues edicions limitades per la situació sanitària, enguany el Festivalot preveu recuperar les activitats i escenaris prepandèmia que reuneixen milers de famílies a Girona per gaudir d’un cap de setmana ple de música per a totes les edats.

 

Els Amics de les Arts, directors artístics del festival, han destacat la il·lusió que senten de poder programar concerts amb normalitat i
de poder oferir a tots els nens i nenes que ho vulguin, un cap de setmana amb un cartell musical de luxe.

 


 

Des de l’organització del festival s’ha fet un avançament de la programació anunciant ja tots els concerts que es faran a l’Auditori de Girona els dies 28 i 29 de maig.

 

 

EL POT PETIT

 

GIRA “VULL CANTAR I VULL BALLAR”
Auditori de Girona - Sala Montsalvatge

 

Dissabte, 28 de maig de 2022
A les 10:30 h i a les 12:30 h

 

En Pau i la Jana es troben sols fora del Pot i sense els seus amics a prop no saben què fer! Cantant i ballant els aniran retrobant. Qui serà el primer en sortir a fer-los bellugar sense parar?

 


 

THE TYETS

 

CONCERT FAMILIAR
Auditori de Girona - Sala de Cambra

 

Dissabte, 28 de maig de 2022
A les 12 h i a les 15 h

 

Diuen que fan entre trap i reggaeton, però des del Festivalot el que pensem és que The Tyets fan unes cançons tan divertides i bonrotlleres que semblen fetes a mida per als nens i nenes.

 


 

BUHOS

 

CONCERT FAMILIAR
Auditori de Girona - Sala Montsalvatge

 

Dissabte, 28 de maig de 2022
A les 16:30 h i a les 18:30 h

 

La gran festa dels concerts de Buhos arriba per primer cop al Festivalot. Els millors hits de la banda pensats per a viure’ls junts en família a l’Auditori de Girona.

 


 

MANEL

 

CONCERT FAMILIAR
Auditori de Girona - Sala Montsalvatge

 

Diumenge, 29 de maig de 2022
A les 10:45 h i a les 12:30 h

 

Per primer cop arriba Manel al Festivalot i les famílies seguidores del grup podran viure juntes un dels concerts més esperats d’aquesta edició del Festival. 

 


 

DÀMARIS GELABERT

 

“MOU EL COS”
Auditori de Girona - Sala Montsalvatge

 

Diumenge, 29 de maig de 2022
A les 17 h

 

L’últim espectacle-concert en directe de la Dàmaris Gelabert proposa a les famílies no parar de moure’s seguint el ritme i les coreografies de diversos estils: funk, disco, salsa, country, polca, celta, jazz…

 


 

Les entrades mantenen les tarifes habituals del festival, amb escalat de preus de 2 a 12 euros segons el número de concerts comprats.

 

 


Properament es comunicaran més concerts i activitats que es faran al Parc de la Devesa i al Palau de Fires de Girona, ja que es recupera també la Fira del Festivalot.

 

 

Com a novetat, el Festivalot amplia les seves col·laboracions amb escoles de música i escoles de Girona i Salt de barris com Santa Eugènia, Vilarroja o Pont Major. Un dels fruits d’aquestes col·laboracions és el cartell del Festivalot 2022, dissenyat pels nens i nenes de l’Escola Font de la Pólvora de Girona junt amb l’artista Ilich Roimeser. Des de l’organització s’ha remarcat el gran poder de la música com a element integrador, per trencar barreres socials i prejudicis, i entre altres coses, per fer-nos feliços.

 

Més informació: 

 

 


 

SORTEIG FINALITZAT

 

I atenció! A menutsGIRONA sortegem 1 pack familiar de 4 entrades.

 

Sortegem 1 pack familiar entre els subscriptors per anar al concert de la DÀMARIS GELABERT, el dia 29 de maig a les 17 h. Vols saber com aconseguir-lo? Si ets subscriptor, tan sols has de contestar una pregunta deixant un comentari en aquest mateix post.

 

“La música i el cos no es poden separar”, aquest és el lema d’aquest concert de la Dàmaris Gelabert i la seva banda, que proposa a les famílies no parar de moure’s. Quin és el lema de la vostra família?

 

 *Tens temps de participar en el sorteig fins al dimarts 15 de març a les 12 de la nit.

 

Però estigueu atents a l'Instagram de menutsGIRONA, perquè hi haurà un altre sorteig.


Més informació

Festivalot