Festivalot 2023

L’esperat Festivalot 2023 ja anuncia els primers concerts!

Els dies 27 i 28 de maig, el festival de música en família porta música per a grans i petits.


Torna el festival més esperat per a les famílies! El Festivalot 2023 ja ha presentat els seus primers concerts i ha anunciat les novetats d’aquest any. El festival de música en família de Girona se celebrarà els dies 27 i 28 de maig a l’Auditori de Girona i Parc de la Devesa; manté el seu format de concerts d’alta qualitat i de tots els estils per a tots els públics. A més, la proposta d’activitats paral·leles i zona de furgoteques garanteixen un cap de setmana 100% familiar i 100% musical a Girona.

Els caps de cartell que ja ha anunciat el Festivalot són Els Catarres, Doctor Prats, Bob Marley for babies; Les Aventures del Lleó Vergonyós (espectacle de titelles de El Pot Petit) i Edu Esteve. El festival manté la seva oferta de preus amb descompte segons número d’entrades comprades, que fa que segons els concerts on assistiu els preus vagin de 2 a 12 euros; reviseu els casos en els que els menuts i menudes de fins a 3 anys no paguen entrada i els concerts on sí que en necessiten.

Ja són a la venda les seves entrades al següent enllaç: https://festivalot.koobin.com!

Correu que tots i totes ja sabem que les entrades del Festivalot cada any s’exhaureixen ràpidament.
 
El Festivalot manté la seva vessant solidària i col·laborarà amb la Fundació Albert Bosch, que té com a objectiu promoure la investigació i la recerca de solucions mèdiques, biomèdiques i quirúrgiques a les malalties infantils i, en general, contribuir al benestar de les persones durant la seva vida. Durant el procés de la compra d’entrades trobareu la possibilitat de fer una donació de 2 euros per a la seva causa.

 

Com a novetat per aquesta nova edició, el Festivalot incorpora activitats de cultura popular a la seva programació, on hi seran presents la Fal·lera Gironina - Colla Gegantera de Girona, la geganta Rigoberta de la Bisbal d’Empordà i es faran diversos tallers de cultura popular per als infants i les seves famílies.

El cartell del Festivalot 2023 ha estat realitzat amb la col·laboració de l’Escola Carme Auguet del barri de Pont Major de Girona i el Projecte Cultural La Volta.

Si voleu estar informats i informades sobre totes les novetats del Festivalot, podeu seguir-los a instagram, facebook i twitter. Des d’allà anunciaran també el cartell de concerts gratuïts i activitats paral·leles als concerts principals.

Trobareu més informació  i l’enllaç a la venda d’entrades a www.festivalot.cat

 


 

// SORTEIG FINALITZAT //

Atenció!

A menutsGIRONA sortegem 1 paquet de 4 entrades per al concert de l'EDU ESTEVE exclusiu per a subscriptors.

Vols saber com aconseguir-lo? Si ets subscriptor, tan sols has de contestar la pregunta clicant-la.

Quina és la canço que no pot deixar de sonar al concert de l'Edu?

*Tens temps de participar en el sorteig fins al dimarts 7 de març a les 12 de la nit.