Flors i Violes Palafrugell

Palafrugell acull la quinzena edició del festival Flors i Violes carregada de novetats i concerts i espectacles per gaudir en família!

15a edició - Del 26 al 28 d’abril de 2024

Un cap de setmana amb més 100 activitats i la transformació i decoració de més de 40 espais i carrers i un munt de propostes artístiques per a tots els públics i edats.
Espectacles de música, circ, dansa, animació infantil, teatre, tallers... i moltes més propostes gratuïtes i per a tots els públics tindran lloc a diferents espais que formaran part d'un recorregut artístic que passarà per patis, places i carrers de la vila durant el darrer cap de setmana d’abril.

 


Activitats familiars destacades 

 

DISSABTE 27 ABRIL 2024
AMBAUKA
Concert familiar
PLAÇA PRIORAT STA. ANNA
11.00 H

AMBAUKA presenta l’espectacle – concert familiar “Peti qui peti!”

Els Ambauka han vingut per petar-ho ben fort amb vosaltres! Amb l’ajuda d’en Petardu, ho petarem junts a qualsevol hora i qualsevol lloc! Peti qui peti! és el nou espectacle-concert del grup, una combinació explosiva de música, valors i energia per fer-vos cantar, ballar, reflexionar i emocionar-vos a ritme de grans èxits com Contents, El Drac Qüí o Bon profit i nous hits del quart disc.

Us apunteu a petar-ho amb Ambauka?!

ANTIPASTI
Espectacle familiar
PLAÇA NOVA
18.00 H

Antipasti de la Cia. El que ma queda de teatre.

L’Antipasti és un curiós restaurant italià, amb dos cuiners ben especials: el xef Marcelo Mascarpone i el seu ajudant Pepino Pepperoni.
Aquest parell ens ofereixen un espectacle que barreja el circ i la màgia.

Malabars amb verdures, equilibris amb muntanyes de pizzes, números de màgia amb menjar, participació del públic… i sobretot molt d’humor i la millor música italiana.


DIUMENGE 28 ABRIL 2024
ELS ATRAPASOMNIS
Concert familiar
PLAÇA PRIORAT STA. ANNA
11.00 H

Els Atrapasomnis presenten “L’hora de donar-ho tot”.

Els Atrapasomnis acabem de tornar del Planeta Violeta amb el nostre globus aerostàtic per fer una gran celebració! Tornem carregats amb elements que ens ajudaran a descobrir tots els ingredients necessaris per fer una gran festa! Una gran festa on petits i grans gaudiran de les cançons més emblemàtiques del grup. No hi faltaran els nostres personatges més coneguts com el Lloro Tomàs o en Bob el Pop.

Somriures a les cares i ganes de cantar que no pararan fins al final del concert amb un gran final  de festa a ritme de la Marieta i en Rock el cargol.

INSTANTS
Espectacle de circ
PLAÇA NOVA
17.00 H

Espectacle de circ “Instants” amb la companyia Non Sin Tri.

Un espectacle de carrer amb monocicle, corda aèria, malabars i acrobàcies.

Veure el mar per primera vegada, la sensació de cremar-se la llengua, l’absència mai sentida abans, el tacte d’una abraçada que va canviar la meva vida… “iNSTants”.

20 ANYS NO SÓN RES
Espectacle familiar
PLAÇA DE L’ERMENGARDA
18.00 H

Cia. Filigranes.

Dos companys inseparables recorden i escenifiquen els seus 20 anys de trajectòria als escenaris.

La il·lusió, la fraternitat i el pas del temps adquireixen una força especial, així com les relacions humanes, les competències i les complicitats. En makutu i en Trinxeta combinen diferents disciplines del circ amb el clown, utilitzant elements de la vida quotidiana, que prenen vida d’una manera ben peculiar. Espectacle de pallassos per a tots els públics.

Consulteu les més de 100 activitats al programa complert que trobareu al web www.florsivioles.cat