VIU BANYOLES EN FAMÍLIA!

VIU BANYOLES EN FAMÍLIA! OCI, ESPORT, NATURA I CULTURA

Escapa’t uns dies a la ciutat de l’aigua i descobreix l’Estany, el seu entorn i tots els racons màgics i singulars que fan de Banyoles una ciutat única!


Feu la volta a l’Estany a peu, en bicicleta o amb la barca Tirona.
Passegeu-vos per l’Estany amb una barqueta de rems o fent caiac.
Passegeu-vos per l’Estany i el Barri Vell amb el Tren Pinxo,


També podeu fer diverses rutes de senderisme per l’espai natural que envolta l’Estany com la dels aiguamolls de la Puda i les Estunes on, a més de veure una important colònia de cigonyes, us endinsareu al paratge fantàstic de les Estunes, ple de baumes i esquerdes de travertí, la pedra de Banyoles. I, amb una mica de sort, potser sentireu a les aloges, les dones d’aigua, que segons moltes llegendes de Banyoles, viuen en aquest indret.


Si fa calor, no us podeu perdre un bon bany a l’Estany, d’aigua dolça i tranquil·la, en una de les tres zones que hi ha habilitades a l’estiu, la Caseta de Fusta, els Banys Vells i el Club Natació Banyoles.


Pels amants de la història, no us podeu perdre el ric patrimoni cultural que amaga la ciutat. La Plaça Major, del s. XIII, amb 40 grans arcades; la singular xarxa de recs i petits canals que travessen la ciutat i que expliquen el seu creixement econòmic a partir del moment que van ser construïts al s. IX pels monjos benedictins que la van fundar; o el Museu Darder, un dels més antics de les comarques gironines que va ser inaugurat el 1916 com a museu d’història natural i ara, a més de donar a conèixer la funció dels museus d’història natural del s. XIX, és un espai d’interpretació de l’Estany.


I a la tardor, no us podeu perdre la Festa Major ni les 2 fires que s’organitzen. L’Aloja, la fira medieval i fantàstica que t’endinsa al passat de la ciutat i la Fira de Sant Martirià, una de les fires ramaderes més antigues i emblemàtiques del territori

No ho dubteu doncs i veniu a aquesta petita ciutat, al cor de la província de Girona, on trobareu la combinació perfecte entre oci, esport, natura i cultura en un entorn tranquil i proper que convertiran la vostra estada en una gran experiència.


Podeu ampliar la informació a la nostra web de.banyoles.catHi trobareu tot el que us ofereix Banyoles així com l’agenda setmanal de les activitats programades que oferim al llarg de l’any, i que aquesta tardor, pel que fa a activitats familiars es concreten amb les següents:   

  • 3 de setembre Fes créixer el petit artista
  • 4 de setembre Gimcana familiar
  • 18 de setembre Joc familiar “entre la pedra i l’aigua”
  • 7, 8 i 9 d’octubre Aloja, fira medieval i fantàstica
  • 16 d’octubre Viu l’experiència del paper artesanal
  • 22, 23, 24d’obtubre Festa Major
  • 6 de novembre Filem paper. Fem paper a partir de draps
  • 18,19 i 20 de novembre Fira de Sant Martirià, del cavall i les races autòctones.
  • 27 de novembre La llegenda del drac

Per gaudir plenament de la vostra visita, allargueu la vostra estada a Banyoles en un dels allotjaments de la ciutat i aprofiteu les promocions vigents. Així us podreu beneficiar de visites guiades gratuïtes i descomptes en activitats.

Perquè sabeu què? Allotjar-se a Banyoles té premi!

 


Més informació

VIU BANYOLES EN FAMÍLIA!