Preu activitat
5 €
Data esdeveniment
19 març 2023 - 12:00 h
Localització de l'esdeveniment
Cinema Truffaut

Més informació

A questa és una història de Romeu i Julieta ben peculiar perquè ens trasllada a un planeta molt llunyà on viuen dues famílies de marcians: els vermellets i els blauets. Els vermellets tenen peus d’ànec, juguen a l’aigua i beuen llet rosa, mentre que els blauets dormen en forats, els agrada anar saltant a tot arreu i beuen te negre. Els vermellets i els blauets no es porten bé, viuen separats i mai, mai, mai juguen junts. Està prohibit! Un dia, el Bill, un blauet, se'n va a explorar el Bosc de Rupulor. Allà es troba amb la Janet, que és vermelleta, i es posen a jugar plegats fins que s'enamoren. Com reaccionaran les famílies? Què farà la parella per defensar el seu amor?

Una història universal animada basada en el llibre homònim de Julia Donaldson i Axel Scheffler, creadors d’El Grúfal. Un relat original, divertit i amb rimes fabuloses que agradarà a petits i grans!

Una aventura intergalàctica sobre marcians i naus espacials que ens ensenyarà a treballar la tolerància i lacceptació de la diversitat! 


QUÈ? Cinema
EDAT RECOMENADA +3 anys
PREU 5 €


I atenció! Quin millor regal per al dia del pare que anar plegats al cinema?

Sortegem 1 PACK de 4 entrades a INSTAGRAM. Segueix-nos!