Preu activitat
Gratuït
Data esdeveniment
26 d’abril 2024 - 21:00 h
- 28 d’abril 2024 - 20:00 h
Localització de l'esdeveniment
Diversos espais de Caldes de Malavella

Més informació

La festa de la Malavella a Caldes de Malavella promet una emocionant celebració amb una àmplia gamma d’activitats i esdeveniments durant tot el cap de setmana del 26 al 28 d’abril de 2024.

L’àrea de turisme de l’Ajuntament de Caldes de Malavella amb la col·laboració de la Comissió de la Malavella presenten:  LA FESTA DE LA MALAVELLA, ESOTERISME I MISTERI D’UNA LLEGENDA FEUDAL.

Una festa que va néixer l’any 2010 fruit de diverses voluntats i iniciatives de recuperar i promocionar la llegenda de la Malavella, i lligar-ho així amb el món imaginari i ocult. La Festa de la Malavella és una eina amb la que s’ha de projectar el patrimoni caldenc, cuidant-lo, tot potenciant la identitat col·lectiva. Aquesta Festa que se celebra cada últim dissabte d’Abril és un referent del folklore de Caldes.


Divendres 26 d'abril

La festa comença a les 21:00 hores a la Plaça amical Mathausen amb el PREGÓ D'INICI DE FESTA AMB LA MALAVELLA D'HONOR, presentat per la Malavella de l'any 2024, Roser Capdevila, seguit de l'entrega dels guardons a les Malavelles Caldenques d'honor.

Després del pregó, el moment esperat arriba amb L'ARRIBADA DEL SEGUICI DE LA MALAVELLA, acompanyat per "La Dansa d'en Vidalot" i la "Cançó de la Malavella". La nit continua amb l'animació de BUFANT FORT STREET BAND i servei de bar a càrrec de Club Vòlei Joves Caldes.

Dissabte 27 d'abril

El Parc de la Sardana s'omple de diversió des de les 16:00 hores amb el MERCAT NOCTURN, jocs gegants, tallers infantils, maquillatge de fantasia i més. La música no faltarà amb la BANDA ITINERANT "EL CALIU" i el concert de DERUMBER'S.

Altres activitats inclouen la XOCOLATADA POPULAR al Puig de St. Grau, la CERCAVILA DE GEGANTS, la DANSA DE LA MALAVELLA, el BALL DE L'HEREU RIERA, la RUA DE LA MALAVELLA I EN SUC DE BRUC i la NIT DE BRUIXES al Parc de les Moleres.

Diumenge 28 d'abril

La jornada comença amb la PUJADA A SANT MAURICI I AL CASTELL DE LA MALAVELLA, seguida d'una VISITA GUIADA AL CASTELL DE MALAVELLA. A la tarda, a la Plaça amical Mathausen, hi haurà un SHOW DE MÀGIA INFANTIL i un BERENAR INFANTIL.

La festa conclou amb LA FUGIDA DEL SEGUICI DE LA MALAVELLA, un ball i cercavila de tancament fins a la Casa dels Gegants.

A més de les activitats principals, hi ha una mostra de dibuix de la Festa de la Malavella i el 12è concurs d'aparadors, que proporcionen una visió participativa i creativa per a tota la comunitat.


QUÈ? Música, tradició i diversió
QUI? Festa de la Malavella
ORGANITZA Turisme de l’Ajuntament de Caldes de Malavella i Comissió de la Malavella
EDAT RECOMENADA Per a tots els públics
PREU Gratuït