Preu activitat
Gratuït
Data esdeveniment
27 maig 2023 - 10:00 h
Localització de l'esdeveniment
Vilanova de la Muga

Més informació

Un festival de pallassos, pallasses, música, circ i teatre que omple els carrers de Vilanova de la Muga. Aquest festival va néixer amb la voluntat d'oferir una programació diversa, engrescadora i atractiva per a tots els públics i edats, donant a conèixer la figura d’aquest personatge de nas vermell i grans sabates.

En el decurs del dia s’ofereixen diferents espectacles i tallers tots ells relacionats amb el món del clown, el circ i l’animació. Amb més d’una quinzena d’actuacions distribuïdes en quatre escenaris hi podreu trobar les darreres creacions de les companyies convidades.

La Fira del Clown de Vilanova de la Muga arriba a la 10 edició, i en els seus escenaris ja ha pogut comptar en reconeguts/es pallasssos/es i companyies com Pepa Plana, Jam, Sabanni, Pep Callau, Claret Papiol, La Bleda, Pere Hosta, Felix Brunet, Mabsutins, Circ Xic, Cia Cirquet Confetti, Cascai Teatre, Xarop Clown, Circo Los, Tandarica Cirkus, Cia. Passabarret, Dandy Clowns, Cia Filigranes, entre molts d’altres.

Consulta la Programació

Consulta el Facebook de la Fira


QUÈ? Pallassos, pallasses, música, circ i teatre
QUI? Fira del Clown
ORGANITZA  Ajuntament de Peralada
EDAT RECOMENADA Tots els públics
PREU Gratuït