Preu activitat
12 €
Data esdeveniment
25 de febrer 2024 - 18:00 h
Localització de l'esdeveniment
Teatre Municipal

Més informació i entrades

Un espectacle de dansa, titelles i visuals per a tota la família, que narra les peripècies de quatre fantàstiques criatures.

Una història sobre la confiança i la col·laboració en un espectacle on el coreògraf Thomas Noone aconsegueix que els quatre ballarins que donen vida als quatre animals es fusionin en un mateix ésser.

L’elegància de la posada en escena ve donada per la construcció plàstica de les titelles i els seus moviments. Els moviments no s’infantilitzen ni s’humanitzen, sinó que els ballarins es transformen en bèsties, s’apropien dels moviments dels animals a la vida real i dansen al ritme d’una melodia hindú que enfila una història d’amistat, confiança i col·laboració.

Basat en un conte hindú, narra la història de quatre animals que viuen en un arbre gegant: una gata, un llangardaix, un mussol i un ratolí. No són amics sinó preses i depredadors. Cada animal està instal·lat en un punt llunyà dels altres. Viuen amb una mica de por, però aconsegueixen conviure. Tot canvia quan la gata cau al parany d’un caçador i el ratolí la salva amb la promesa que mai la matarà.

Una història que reflexiona sobre la confiança i la lleialtat en oposició amb les lleis de la naturalesa, amb uns personatges que no són ni totalment bons ni completament dolents, sinó que mostren un ampli ventall de matisos.
La companyia de Barcelona Thomas Noone Dance crea espectacles d’una dansa molt física i vigorosa, fent ús tant del gest subtil com de l’explosió de moviment. La creació contemporània és el seu objectiu i la característica de les seves obres. El director de la companyia i ballarí, Thomas Noone, és habitual dels grans escenaris del país i coreògraf convidat de companyies nacionals i internacionals.


QUÈ? Dansa, titelles i visuals per a tota la família
QUI? Thomas Noone Dance
EDAT RECOMENADA +6 anys
PREU 12 €