Preu activitat
5 €
Data esdeveniment
17 setembre 2023 - 12:00 h
Localització de l'esdeveniment
Cinema Truffaut

Més informació

Quan els pares del Petit Alan es divorcien, ha de canviar de pis i anar-se’n a viure a una altra ciutat. Als seus onze anys, té moltes ganes de connectar amb la gent i fer noves amistats i per això acaba esdevenint l’antena humana del seu veí Walter, un senyor fascinat pels ovnis. La Britney és una alienígena que pot llegir la ment. Una avaria a la seva nau l’obliga a aterrar al barri i Petit Alan i Walter es comprometen a ajudar-la a tornar a casa. Es fan molt amics, però no són els únics que volen conèixer millor la Britney. Un col·leccionista molt particular li va al darrere perquè vol una resposta a la gran pregunta de la història: hi ha vida a l’espai? I encara vol saber més: es poden dissecar els alienígenes?

L’incident alienígena del Petit Alan és una història commovedora sobre un nen que està fent un dol, i també és una pel·lícula de ciència ficció sobre amistats que trenquen expectatives.
La pel·lícula, ambientada als anys 80, està plagada de referències a la cultura pop a través d’una selecció musical, on els sintetitzadors sonen amb energia, i d’una construcció visual vibrant i acolorida.
La pel·lícula és una adaptació del llibre infantil Lille Allan escrit per l’autora i dramaturga Line Knutzon i per l’actor i còmic Peter Frödin, publicat el 2013.


QUÈ? Cinema
ORGANITZA Cinema Truffaut
EDAT RECOMENADA +5 anys
PREU 5 €


Atenció!

A menutsGIRONA sortegem 1 PACK de 4 entrades exclusiu per a subscriptors.

Vols saber com aconseguir-lo? Si ets subscriptor, tan sols has de contestar la pregunta clicant-la.

Sap expressar els sentiments? Com?

*Tens temps de participar en el sorteig fins al dijous 14 de setembre a les 12 de la nit.