Preu activitat
Gratuït
Data esdeveniment
01 de juliol 2024 - 10:00 h
- 31 d’agost 2024 - 19:00 h
Localització de l'esdeveniment
Passeig marítim

Més informació
La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró organitza aquest estiu de 2024 un ampli conjunt d’activitats de caràcter familiar, cada dia de l’1 de juliol al 31 d’agost a la Platja Gran (c/ Barcelona-Passatge València)

 

Miniclub

De 10 a 13 h
Infants de 3 a 12 anys

Una proposta lúdico- educativa adreçada als petits de la casa perquè gaudeixin dels matins a la platja tot fent amics de tot el món i sense els pares!

L’espai està dinamitzat per un equip educatiu de monitores i monitors amb coneixements d’idiomes. S’hi ofereixen tallers, manualitats o jocs de platja entre d’altres activitats (només se suspèn en cas de pluja). Tot un programa d'activitats per passar-ho bé a prop del mar i d'una manera diferent!

Activitat gratuïta amb estada màxima d'1 hora per dia. Per poder accedir al servei els pares i/o tutors han d'omplir el full d'inscripció.


Babyclub

De 10 a 13 h i de 17 a 19 h
Famílies amb fills fins a 2 anys

Tot pensat perquè les famílies amb nadons gaudiu d'un magnífic dia de platja. Els nadons han d’estar acompanyats en tot moment dels seus pares o tutors i un monitor o monitora els ajudarà i assessorarà sobre els serveis de l’espai i les possibilitats d’utilització.

Un espai de lliure accés però amb aforament limitat, amb un conjunt de serveis adaptats a les necessitats dels nadons per gaudir d’un dia de platja amb comoditat. A l’interior d’un mòdul amb aire condicionat hi ha canviador, trones, microones, nevera, rentamans i espai d’alletament; i a l’exterior una zona l’obra i un espai per desar-hi els cotxets infantils. 


Familyclub

De 17 a 19 h
Famílies amb fills fins a 12 anys

A la tarda l'espai del Miniclub es converteix en un espai familiar a la platja en el que us hem preparat un munt d'activitats per fer tota la família: tallers de maquillatge, jocs, tallers... i un munt de sorpreses més, tot això dinamitzat per un equip de monitors que faran que les vostres tardes a la platja en família siguin d'allò més divertit.

Els dissabtes 20 i 27 de juliol i 18 i 31 d’agost es complementen amb sessions de jocs gegants de fusta.


QUÈ? Estiu 2024
ORGANITZA Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró
LLOC Platja Gran
EDAD 0-12 anys
PREU Gratuït