Preu activitat
Gratuït
Data esdeveniment
06 desembre 2023 - 10:00 h
- 07 gener 2024 - 10:00 h
Localització de l'esdeveniment
Ecomuseu Farinera

Més informació

El museu durant el mes de desembre i gener recupera l'Espai Familiar a la Sala del Blat. En aquest espai el museu posa a disposició de les famílies els materials didàctics de les visites i els tallers escolars donant-los aquest nou ús familiar. Dins els mobles amb contenidors hi trobaran diversos materials: lectures per a adults i nens, una maqueta per muntar un molí fariner, elements sobre els hàbits d'alimentació saludables, diversos jocs de taula del col·leccionable "una comarca de museu", etc. i com no materials nadalencs, entre ells decorar l'arbre de Nadal tot pintant macarrons i altres pastes alimentàries.

Del 6 de desembre de 2023 al 7 de gener de 2024
De dimarts a dissabte 10 a 14 h i 16 a 18 h. Diumenges de 10 a 14 h. Excepte dies de tancament del Museu per festes: 25, 26 i 1 i 6.

Campanya Nadal al museu:
Un any més els 26 museus de les Comarques de Girona s'uneixen per impulsar la 9a edició de Nadal al Museu.
En visitar el museu, els nens i nenes, rebran un llibret d'activitats per realitzar en el marc de l'exposició permanent, reptes i preguntes que estimularan el coneixement de les peces que conformen la col·lecció i l'interès pel món del pa, la farina i el blat.
La proposta i els obsequis els han dissenyat els alumnes de 1er de batxillerat artístic de l'INS Santiago Sobrequés de Girona.


QUÈ? Racó familiar
QUI? Ecomuseu Farinera
ORGANITZA Ecomuseu Farinera i Ajuntament de Castelló d’Empúries
EDAT RECOMENADA Totes les edats
PREU Gratuït