Preu activitat
5 €
Data esdeveniment
10 desembre 2023 - 12:00 h
Localització de l'esdeveniment
Cinema Truffaut

Més informació

Aquesta és la història de tres lladres: Casper, Jasper i Jonathan, que viuen als afores de la ciutat de Cardamom. No estan contents amb les seves vides, els agradaria canviar algunes coses i sentir-se part de la comunitat. Després de produir alguns robatoris a la ciutat, són atrapats i tancats a la presó. Allà experimenten per primer cop els beneficis de la confiança i el suport mutu. Quan es declara un incendi a la torre de Cardamom, els lladres tenen l’oportunitat de posar en pràctica la solidaritat i la cooperació, fent possible el canvi que desitgen en les seves vides.

Ens mostra com n’és d’important el tracte que tenim cap a nosaltres mateixos i mateixes, i com tractem les persones del nostre entorn. La influència que té pot marcar la diferència… i generar el canvi que desitgem!

El guió del film està basat en un dels llibres més estimats a Noruega. L’escriptor i dramaturg Thorbjørn Egner, conegut pels seus llibres, obres de teatre i musicals infantils, el va escriure el 1955. Tot un clàssic de la literatura infantil escandinava que, ara, traspassa fronteres.


QUÈ? Cinema
ORGANITZA Cinema Truffaut
EDAT RECOMENADA +6 anys
PREU 5 €


Atenció!

A menutsGIRONA sortegem 1 PACK familiar de 4 entrades entre els subscriptors  de menutsGIRONA

Vols saber com aconseguir-les? Només has de respondre a la pregunta següent: 

Amb qui té un tracte exquisit el/la menut/da de la casa?

*Tens temps de participar en el sorteig fins al dijous 7 de desembre a les 12 del migdia.