Como como como

"COMO COMO COMO. Por qué el BLW puede ser tu mejor opción. Tu guía; de la evidencia científica a las experiencias reales". 

La logopeda neonatal i mare de tres fills, Laura Catalán González, ha publicat el ser primer llibre. "COMO COMO COMO. Por qué el BLW puede ser tu mejor opción. Tu guía; de la evidencia científica a las experiencias reales". 

 

Què és el BLW?

El deslletament dirigit pel nadó és un enfocament per afegir aliments complementaris a la dieta del nadó de llet materna o fórmula. BLW facilita el desenvolupament motor oral i se centra fortament en l'àpat familiar, alhora que manté l'alimentació com una experiència positiva i interactiva.

On podeu trobar el llibre? 

El llibre està disponible a Amazon en format tapa tova i en format digital, en algunes llibreries de Girona i també en algunes de la ciutat natal de l'autora, Sant Feliu de Guíxols.

La Laura, després d'acompanyar a centenars de famílies gràcies als tallers, als assessoraments i a les sessions d'intervenció directa, es proposa amb aquesta publicació informar i apropar tota l'evidència científica i les recomanacions oficials respecte a l'alimentació complementària.

A més, amb l'objectiu d'empoderar a les famílies i fer que gaudeixin dels àpats, comparteix moltes anècdotes reals viscudes amb els seus tres fills o d'altres famílies que ha acompanyat professionalment.

Un llibre de lectura lleugera i amb un toc d'humor, escrit amb molt d'amor i respecte cap a la maternitat i la infància.


Laura Catalán González

Logopeda col. 3462

www.lauracatalanlogopeda.com

 

Atenció famílies!

Si us interessa el tema sobre el BWL esteu de sort, perquè tenim 2 llibres per sortejar entre tots els subscriptors de menutsGIRONA que vulguin participar-hi. 

Vols saber com aconseguir-lo? Si ets subscriptor, tan sols has de respondre a la pregunta que us fem i entre totes les respostes n'escollirem dos.

Saps què és el baby-led weaning? L'has practicat o el practicaries?

*Tens temps de participar en el sorteig fins al dimarts 9 de maig a les 12 de la nit.

I estigueu atents, perquè també sortegem un llibre entre els seguidors d'Instagram. Segueix-nos a INSTAGRAM i estigues atent a les publicacions.