Apps per a que no pari la música

Aquí teniu un altre article publicat a la revista Barçakids. En aquesta ocasió vam parlar de “apps i música”. Et pots imaginar un món sense música? Nosaltres tampoc. La música ens posa contents, ens anima a fer coses, ens fa ballar, ens incita a cantar… i moltíssimes coses més. Per a que no la oblidis mai, amb la teva tauleta i aquestes aplicacions podràs jugar amb la música com mai havies imaginat que podries fer:

1. Demostra els teus millors moviments: Toca Dance

N’hi ha que ho fan millor i n’hi ha que ho fem pitjor, però siguis del tipus que siguis, amb Toca Dance podràs mostrar els teus millors passos de ball. Pots escollir les cançons, els escenaris, la roba, els efectes especials… però l’aspecte més divertit de l’aplicació són els seus personatges! Es diuen Sahar, Märta i K-Boy, i quan els coneguis no podràs parar de jugar amb ells.

Disponible per a iPhone i iPad. Més informació: http://tocaboca.com/app/toca-dance/  

2. Encén la flama de la música: Easy Music

Sabem que t’encanta escoltar música i sempre que pots intentes fer les teves pròpies cançons… amb més o menys èxit. A partir d’ara no cal que et preocupis; amb Easy Music, podràs composar les teves pròpies cançons mentre aprens a tocar tocant també cançons conegudes per tothom. Disponible per a iPhone i iPad. Més informació: http://www.edokiacademy.com/en/app-montessori/creativity/easy-music/

3. Crea les teves pròpies bases musicals: Loopimal

Per seguir en la línea de crear la teva pròpia música, Loopimal et permet crear les teves pròpies bases rítmiques i melòdiques. A partir de colors i animals podràs acabar creant peces que se t’enganxaran al cervell i no te les podràs treure del cap. Disponible per a iPhone i iPad. Més informació: http://www.yatatoy.com/loopimal/ I si voleu crear videoclips us deixem l'enllaç del taller de stopmotion que vam organitzar juntament amb l'Anna, amb motiu del Girona 10, el passat 30 de gener al centre cívic del Barri Vell de Girona. Anna Codina (PetitsClicks)