Toc and Roll: composem música en família!

Toc and Roll: composem música en família!

Una afició que sempre ha unit a grans i petits des dels inicis dels temps és la música. Abans les famílies cantaven per passar el vespre al voltant de la llar de foc, tocaven el piano per entretenir-se, fins i tot n’hi ha que editaven discos de fama mundial :-). En el temps de les tauletes i les pantalles tàctils, les famílies musicals tenen un nou recurs amb la fantàstica app Toc and Roll: un estudi virtual per a composar junts i compartir les nostres pròpies cançons.
screen480x480-(1)
Aquesta app, disponible per a iPad i iPhone (https://itunes.apple.com/es/app/toc-and-roll/id792034886?mt=8), ha estat creada a Catalunya per l’empresa minimúsica (http://www.minimusica.tv/), amb una àmplia trajectòria al voltant de la música, els nens i l’educació. Amb un disseny modern i molt atractiu, tenim a la punta dels dits una autèntica col·lecció d’instruments i d’eines que, amb sorprenent facilitat fins i tot per als més menuts, ens permetran convertir-nos en compositors de les nostres pròpies creacions.
 
screen480x480
 
Per a crear la vostra nova peça musical només heu d’escollir entre 10 instruments (amb gravacions de molt bona qualitat i realisme), per als quals hi ha fins a 1.000 sons disponibles i anar-los combinant. Podem definir quan ha de sonar cada element, controlar el ritme amb el metrònom o afegir-hi efectes especials. També ens permet afegir-hi una gravació de les nostres veus sobre la cançó, per a fer-la única i convertir-la en el nostre primer hit familiar.
Gràcies a les ilustracions dels instruments i els codis de colors, és fàcil entendre com funciona i en un no res convertir-nos en artistes. Aquesta app promet hores de diversió i milers de possibilitats per a jugar en família. Ah, i quan hagueu composat les vostres cançons, les podeu compartir amb el món!
Anna Codina (PetitsClicks)