Toymail: comunicar-se amb els més petits (des del móbil)

Toymail: comunicar-se amb els més petits (des del móbil)

Com ho podem fer si tenim un fill de menys 10 amb qui ens volem comunicar de manera asíncrona (ja que, per exemple, no podem coincidir per trucar-nos) però alhora tampoc volem que estiguin enganxats a una pantalla d’ordinador, tablet o smartphone?

Aquest era el problema amb el que es trobava una de les dues fundadores de Toymail. Les creadores són enginyeres i amants de la tecnologia, però com és obvi, no tot canal o tota tecnologia és vàlida en qualsevol moment. 

La idea de Toymail va sorgir per donar resposta aquest buit comunicatiu entre pares i fills. Es tracta d’una joguina per a nens en forma de peluix i bústia que connectat al wifi i vinculada al mòbil és capaç de rebre missatges de veu de manera que el nen pot escoltar-los, respondre’ls o enviar-ne per iniciativa pròpia.

 

Són objectes bufons que quan els arriba una missatge emeten un so relacionat amb l’animal amb què han estat caracteritzats. A més de ser estèticament atractius són eines segures, ja que només poden rebre missatges d’aquells dispositius que hagin estat vinculats directament.

01-toymail

De ben segur que tant als pares com als nens ens encanta rebre un missatge, encara que només digui, per exemple; “ei, t’estimo”. Hem d’aprofitar que la tecnologia ens permet acostar-nos als nostres, tot i que a vegades pot sembla al contrari, pot arribar a humanitzar-nos un xic més.

Anna Codina (PetitsClicks)