Calendari d advent fet a casa

A menutsgirona ens espera un final d'any molt trepidant, i mentre l'enllestim seguim treballant per presentar-vos noves propostes... A partir d’avui compartirem amb tota la colla de menuts els DIY de la Mirin. La vam conèixer a través d'Instagram i de seguida ens va enamorar la seva galeria. La Mirin viu a l'Empordà i dedica part del seu temps lliure al bloc que va crear fa uns anys what I feel and love. No deixeu d'entrar-hi! I com que s'acosta el desembre la seva primera proposta és... UN CALENDARI D'ADVENT FET A CASA En deu dies ens plantem al mes de desembre i ja sabem que aquest és un mes carregat de feina: adornar l’arbre de Nadal, fer el pessebre, donar menjar al tió,..., però també és un mes ple de sorpreses!!! I una de les coses que més els agrada d’aquest mes als petitons de la casa és el calendari d’advent. Això de menjar una llaminadura o una xocolatina cada dia és un bon al·licient!! Avui us volem mostrar un calendari d’advent fet a casa per si aquests dies que queden fins a desembre us animeu a fer el calendari d’advent manual en què des dels més petits als més grans poden col·laborar. calendari-advent-fet-a-casa-materials   Necessitem: * 24 llaunes de la mida que vulgueu (les nostres fan uns 8-10cm d’alt) * pintura spray blanca * números de l’1 al 24 blanc i vermells * cintes nadalenques * tela de sac * paper Pinotxo (o de crep) vermell * fil baker-twine vermell i blanc * ornaments (cors, estrelles,...) * cola * purpurina vermella i blanca   calendari-advent-fet-a-casa Procés: 
  1. En primer lloc pintem les llaunes amb l’esprai i ho deixem assecar. L’endemà fem una segona capa per tal que el metall quedi ben cobert. (Sobretot, utilitzeu llaunes de les que no tallen!! ara la major part ja són així però encara n’hi ha que tallen!)
  2. Un cop tenim les llaunes a punt, ja podem començar a adornar-les al nostre gust. Com que nosaltres hem triat el vermell i el blanc com a fil conductor, hem utilitzat el paper pinotxo vermell i la tela de sac com a fons per els números blancs i els números vermells els hem enganxat sobre la llauna directament.
  3. I llestos, a punt perquè els pares els emplenin de tot tipus d’obsequis: llaminadures, xocolatines, ornaments nadalencs, plans en família, etc...
I aquí teniu el resultat: calendari-advent-fet-a-casa-manualitats Espero que us hagi agradat i que us animeu a fer el vostre propi calendari d’advent!! Mirin what i feel and love