CUINA PER A …

“CUINA PER A FAMÍLIES ESTRESSADES”

Eva Olivares
Per famílies estressades
Rústica amb solapes
Tamany: 17 x 24 cm
Pàgines: 160
Preu: 19,90 €
Editorial: Cossetània

Si sou seguidors de menutsGIRONA, ja sabreu que l’Eva és una de les nostres col·laboradores a l’espai de gastronomia que tenim al bloc. I és per això que encara ens fa més il·lusió presentar-vos la seva nova aventura. Un llibre que segur us serà de molta ajuda i amb el que passareu molt bones estones plegats, igual que fem amb les receptes que ens proposa al bloc.


@evacuinera proposa idees i
solucions per estalviar temps
i esforços a la cuina, i així poder
gaudir de les coses importants.


Cuina per a famílies estressades és un llibre de receptes que pretén, des de l’humor i el llenguatge planer, aportar eines i solucions per a famílies que es preocupen per l’alimentació dels seus fills. 

A més, el llibre està estructurat en diversos capítols que contenen idees i receptes ben diferents segons la situació, com organitzar un sopar romàntic, fer una barbacoa amb amics a casa o preparar receptes divertides amb els més petits. 


Us demano un favor: si teniu nens, deixeu-los jugar i aprendre cuinant. Quan siguin adults, us ho agrairan. I de ben segur que quedareu sorpresos de la capacitat que tenen si els permeteu experimentar.


Coneguda com a Evacuinera, el nom del canal de cuina de YouTube que va obrir l’any 2015 i que té més de 20.000 subscriptors. Cuina per a famílies estressades és el seu primer llibre de receptes, que segueix la filosofia d’una cuina senzilla, original i pràctica que ha enganxat milers d’internautes.

Què fem per dinar? I per sopar? Són les preguntes que més es repeteixen a casa, i les idees al final s’acaben. En aquest llibre trobareu receptes que us faran la vida més senzilla i que triomfaran segur.


I atenció famílies! Aquí la sorpresa! A menutsGIRONA sortegem 2 llibres entre els nostres subscriptors i 1 llibre a Instagram!

Voleu participar-hi? Heu de ser subscriptors de menutsgirona i deixar un comentari en aquesta entrada dient:

Quina és la recepta amb la que us ho heu passat més bé a la cuina amb els menuts?

El sorteig queda obert des d’avui dimecres, 2 de novembre i fins al dimarts 8 de novembre a les 12 de la nit.


També sortegem 1 exemplar en el nostre perfil d’Instagram. Seguiu-nos i estigueu atents per comentar en la publicació que trobareu amb aquesta imatge.


Molta sort i moltes hores a la cuina per compartir plegats!