EXPERIÈNCIES EN FAMÍLIA A ROSES

Amb el certificat de marca de Platja en Família, l'Agència Catalana de Turisme acredita Roses com a Destinació de Turisme Familiar. 

A Roses trobareu un munt d’activitats de lleure i esport per compartir en família, conèixer l’entorn i viure noves experiències.


LES EXPERIÈNCIES MÉS DESTACADES

  • Són molt recomanables les excursions en el tren turístic Roses Expres al parc natural del Cap de Creus.
  • També agraden molt els creuers marítims amb Els Blaus de Roses o amb Don Pancho, que voregen tota la costa i les caletes de Roses.
  • Per qui vulgui emocions més fortes, proposem un dia al magnífic parc aquàtic Aquabrava o bé iniciar-se en un dels esports aquàtics al GEN (Grup d'Esports Nàutics). 
  • Igualment hi ha l’opció d’accedir directament al parc natural dels Aiguamolls de l’Empordà amb Bicicletes i Rutes que us informaran dels itineraris possibles per fer en bicicleta de passeig, de muntanya o elèctrica.
  • I si encara no en teniu prou, un vespre al Mini Golf Greens us assegura una estona ben divertida. 
  • Evidentment, disposareu també de bons establiments d’allotjament i de restauració igualment especialitzats en famílies on podreu recuperar energies.

PROGRAMACIÓ FAMILIAR PER L'ESTIU

A l’estiu els nens són les protagonistes, gaudint tant com poden de les merescudes vacances. A Roses les famílies trobareu diverses activitats programades destinades a passar bones estones de lleure.

  • Parc infantil de Platja: cada tarda de juliol i d’agost, de 15 a 19 h, a la platja de Roses, un equip de monitors disposats a compartir jocs, tallers i activitats diverses amb nens i nenes de diferents edats i procedències. Hi podeu anar una hora al dia gratis.
  • Espectacles familiars: en el  màgic recinte de la Ciutadella, tots els dimarts i dissabtes de juliol i agost a les 19 h. Música, circ, titelles, contes… Podeu triar el que més us agradi o, millor encara, anar-hi cada dia. Entrada lliure.
  • Cultura divertida en família: dos dels espais més emblemàtics de Roses també han pensat en els menuts i les seves famílies: arqueòlegs exploradors, fer de grecs i romans o de pirates al castell amb barret inclòs o bé us agraden els reptes i voleu provar l’escape kids pirata?
  • Roses Tour Familiar: soluciona les endevinalles per localitzar deu indrets especials de Roses i demostra que hi has estat segellant les proves de pas. Tindreu una mica de feina, però hi ha recompensa si es completa el circuit!

Trobareu tota la informació detallada en els següents enllaços: 

Espectacles familiars d’estiu
http://ca.visit.roses.cat/experiencies/espectacles-familiars-d-estiu/  

Roses Tour Familiar
http://ca.visit.roses.cat/experiencies/roses-tour-familiar/

Parc infantil – Allotjaments - Restaurants - Esport i Lleure
http://ca.visit.roses.cat/familiar/                

Activitats a la Ciutadella i castell de la Trinitat
http://www.educart.cat/



MÉS INFORMACIÓ AL PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA
COSTABRAVA.ORG